Кошмарен февруари за ТЕЗИ три зодии –


Февруари вече е тук, а с това и астрологичните прогнози какво ни очаква до края на месеца. Специалистите обаче бият тревога, че представителите на три знака ще плачат много през месец февруари 2023 година.

 

Малкият Сечко може да е кратък, но за някои ще се стори като вечен кошмар, в който проблемите просто нямат край.

Тревогите ще ви се стоварват една след друга и просто ще искате всичко да свърши. Астролозите са категорични, че няма да ви е лесно, но е добре да се сетите за сентенцията: „Това, което не ни убива, ни прави по-силни“.

Дева

Звездите предупреждават, че ви очакват неприятности в работата. Може да влезете в спор с колеги и това да има изключително неблагоприятни последствия за вас. Може да загубите доверието на всички и да започнете да се карате с околните. За да избегнете негативните последици, астролозите съветват да си държите устата затворена.


Стрелец

Напоследък може би сте забравили, че не живеете сами на тази планета, а с общество, към което трябва да се адаптирате. Чакат ви кавги с хората, на които държите, с роднини и колеги. Трябва да осъзнаете, че не всеки е готов да понесе вашия сложен и упорит характер. Не отказвайте помощ от другите, в противен случай скоро ще останете сами, без никаква подкрепа и любов.

Водолей

Трябва да се научите да живеете в хармония със себе си. Докато не направите това, няма да можете да откриете общ език с хората. Също така бъдете готови, че враговете ви не спят. Много скоро те ще се появят на хоризонта ви с не особено добри намерения. Ще трябва да им устоите. Битката ще бъде трудна, тъй че бъдете търпеливи и силни. /jenata.blitz.bg