5 много критични дни до края на януари за три ТЕЗИ зодии –


5 критични дни ни очакват до края на януари, предупреждават астролозите.

В събота, 20 януари, започна сезонът на Водолея. Водолей е ексцентричният бунтар на зодиака и знак, свързан с технологиите.

През следващите няколко седмици може да станете по-ангажирани с хуманитарна кауза, да проучвате начини за използване на изкуствен интелект или други технологии и да настоявате повече от обичайното.

Въпреки, че традиционно новогодишните решения могат да бъдат някак неприятни, когато трансформиращият Плутон навлезе във Водолей много хора имат едно наум, как следва да преобразят нещата.

Когато романтичната Венера навлезе в практичния Козирог, а това събитие ще настъпи във вторник, 23 януари, звездите посочват да се отдръпнете от емоционално натоварена ситуация, за да я преоцените. Всеки може да се почувства параноичен или на ръба около силното пълнолуние в властния Лъв в четвъртък, 25 януари.

За да избегнете започването на битки или подтикване на някого към напредване на връзката, преди да е готов, помислете, преди да действате. Добре е да направите пауза. Направете списъци за/против. Тази обосновка е подкрепена, когато планетата Уран завършва своята ретроградност в  петък, на 26 януари. Има нещо в тази ексцентрична планета, която се развива директно, което прави списъците ви и обмислените планове супер секси.


За щастие, ще бъде по-лесно да се справите сложните ситуации, след като Венера влезе в Козирог на 23 януари.

Всички ще имаме шанса да оставим драмата настрана, за да дадем приоритет на отворените сърца, креативността и забавлението по време на Пълнолунието в Лъв на 25 януари, което го прави подходящо време да организирате среща с най-близките и любимите си хора.

Въпреки това, хората с предозирано его ще имат проблеми да се оттеглят, когато се почувстват предизвикани, и може би е най-добре да избягват всеки, който лесно се  пали или обича да обсъжда другите.

Прекомерното доверие във вековни пророчества може да замъгли способността ни за рационално действие.

Ще се почувствате особено грациозни и харизматични, след като Венера влезе в Козирог на 23 януари, вдъхновявайки ви да разперите криле. Не забравяйте да си починете в  уюта на дома по време на Пълнолунието в Лъв на 25 януари, като признаете важността на грижата за себе си и физическото възстановяване.

Всяко планетарно събитие се отразява и на нас, земните жители, съответно и на планетата Земя. Държа да подчертая, че това не са фатални дати, дни в които трябва да сме по-внимателни, да преосмислим действията си и прочее. Всичко се подчинява на вселенския принцип – Каквото долу, такова и горе. Каквото горе , такова и долу.

Критичните дати до 01.02.2024година:

21 януари, 24 януари, 25 януари, 27 януари и 30 януари.