Хороскоп за днес 31 октомври-РИБИ Работете без пропуски, РАК Разчитайте на личен шанс –


ОВЕН
Трудности и борби
Обърнете повече внимание на почивката си тези дни. Някои от вас са прекалено съсредоточени в работата си и пропускат приятни събития.

Труден ден, характерен с нестабилност и с размяна на тежки удари със съперници от деловия сектор, целящи постигането на надмощие. Нервността ви  ще нарасне, и ще последват разпри. Понеделник е начало на нов четири седмичен цикъл.

ТЕЛЕЦ
Реализация но лични цели
С повече работа днес ще постигнете целите си. Амбицирани сте да подобрите сегашното положение, освобождавайки се от чужди внушения и интереси. Понеделник е удобен за реализация на лични цели и контакти с хора от най-близкия кръг. Онези, които са убедени, че ще реализират замислена делова ще останат разочаровани поради пречки, издигнати на пътя им от влиятелна личност.

БЛИЗНАЦИ
Пред нов етап
Очакванията ви са свързани с нещо хубаво, за което от дълго мечтаете. Този ден подчертава, че Близнаците са на прага на нов етап от развитието си, за чието положително или отрицателно разгръщане е рано да се говори. Сега вашият късмет е много силен. Възползвайте се от него за осъществяване на лични цели. Заемете ли се с дела – ще последват ядове.

РАК
Разчитайте на личен шанс
Добро самочувствие и жизнен тонус. Ако има неща, които сте отлагали от доста време, може би сега е подходящото време да ги свършите. Силният късмет е основна характеристика за Раците през този ден, но не липсват и негативни влияния, които ще наелектризират обстановката и ще предизвикат кавги. Владейте се и преследвайте целите си настойчиво.

ЛЪВ
Добър шанс
Енергични сте и пълни с идеи. Поемате инициативи и с умението си да убеждавате ще привлечете последователи и съмишленици. Положителен ден от гледна точка на благоприятни влияния, разкриващи чудесни възможности за удовлетворителни постижения в делови аспект. Късметът ви е силен и изразителен, но не го изпробвайте в борба за надмощие в деловите среди и сферите на бизнеса, защото си загубите.

ДЕВА
По-добри възможности
Днес мислете преди да говорите, за да си спестите разочарования. Повишената ви чувствителност налага да сте премерени в изказа и делата си. За голяма част от Девите понеделник е по-ведър и спокоен, защото предоставя шанс за реализация на живо интересуваща ви цел.Сигурно е че ще успеете Макар това да не се случи точно днес, най-късно до изминаването на четири седмици – ще е факт.


ВЕЗНИ
Изчакайте благоприятния момент
Ще бъдете доволни, започвайки нов период в своята професионална кариера. Много неудобен ден за преобладаващата част от Везните. Проблемът е в това, че високостоящ човек ще попречи за реализацията на цел, за която сте напълно готови. за момента е най-добре да не реагирате остро.

СКОРПИОН
Остри противоречия
Мислете в перспектива и действайте обмислено. Ако добре си изиграете картите ще постигнете повече. Не особено благоприятен ден, защото заобикалящата ситуация за голяма част от Скорпионите не е добра. Очертават се остри противоречия, които в много случаи ще прераснат в кавги. Ще е добре да заемете по-задна позиция и да не влизате в спорове, за да доказвате правотата си.

СТРЕЛЕЦ
Концентрирайте се
Трябва да положите повече усилия, за да постигнете онова, към което се стремите. Понеделник е не само надежден за реализация, но и много благоприятен за контакти от делово естество и за парични печалби. Необходимо е активността ви да е на високо ниво, защото ще се сблъскате с пречки, които биха ви разколебали. Липсата на концентрация също ще е пагубна.

КОЗИРОГ
Укрепете позициите си
Най-хубавото в делата ви е убедеността, с която пристъпвате към изпълнението им. Доста напрегнат ден, който говори за проблеми с човек от когото зависи интересуваща ви реализация. По всяка вероятност осъществяването ù ще бъде спряно. Деловата стабилност е от решаващо значение за всички от знака, а понеделник разкрива хубава възможност за солидно укрепване.

ВОДОЛЕЙ
Ориентирайте се към успеха
Ще се заемете с разрешаването на неотложен проблем. Колкото по-скоро се справите с него, толкова по-добре. И за Водолеите напрежението днес не е малко, но същото може да се каже и за силния ви късмет. Разбира се, че ориентацията към положителното влияние е предпочитаната посока, а за момента това означава да действате активно, и най-важното – без кавги.

РИБИ
Работете без пропуски
Професионалният успех ще зарадва мнозина от вас. Намирате се в преходен период и сте много чувствителни към промените. И вашите проблеми никак не са малки, но за съжаление успехът в интересуващото ви направление ще е трудно постижим, или дори непостижим, ако сте пропуснали осъществяването на всички предварителни предпоставки.