Класация на най-верните мъже според зодията


В началото на една връзка определянето на верността на мъжа не е лесна задача. Много жени се обръщат за помощ към интуицията или астрологията. Астролозите са уверени, че идеалният семеен мъж може да бъде идентифициран по неговия зодиакален знак.

Ето и класацията за вярност според зодията.

12-то място: Водолей

 

 

За Водолеите може да бъде трудно да останат верни във връзките. За да не кривнат наляво, трябва много да са влюбени и привързани към дамата на сърцето си. Необвързващите романи за тях винаги приключват бързо и последователността не им е силна страна, защото обичат разнообразието в общуването.

11-то място: Близнаци

Близнаците изневеряват без особена причина, просто защото могат. И все пак могат да са моногамни в определени ситуации. Мъжете от тази зодия доста рядко са верни съпрузи, което им печели 11-то място в списъка за лоялност.

 

 

10-то място: Риби

Рибите са интроверти, които винаги са в себе си, така че е невъзможно да узнаете какво точно се случва в душите им. Да, те самите всъщност не се опитват да го разберат, така че могат да изневерят на любимата си в период на тъга и отчуждение. Ако има проблеми във връзката, по-добре е да не ги оставяте сами, в противен случай ще скъсат синджира.

9-то място: Телец

Представителите на тази зодия рядко изневеряват, но когато го правят е по перфектния начин. Те изграждат цял ​​план, така че никой да не разбере за забежката. Това е техният плюс и минус в същото време – могат да изневерят веднъж на пет години или дори само веднъж в живота си, но съпругата никога няма да разбере, че това се е случило.

8-мо място: Стрелец

Стрелците изневеряват само ако жената ги държи изкъсо. Те трябва да се чувстват свободни, така че, скъпи дами, трябва да забравите за ревността и чувството за притежание. Стрелците трябва да бъдат обичани и да им се осигуряват силни емоции, в противен случай те ще ги намерят на друго място.

7-мо място: Скорпион


Тези мъже изневеряват често, но винаги с причина. Ако не им давате такава, тогава нямат проблеми с верността. Отлична причина, например, е отмъщението. Жената, която обича Скорпион, трябва изобщо да не му дава повод за ревност. Ако направите нещо нередно, ако обидите този мъж, спукана ви е работата.

6-то място: Везни

В средата на нашия списък са чаровните мъже Везни, които могат да съблазнят всяка жена. Тези мъже флиртуват през цялото време, така че често са преследвани от изкушения, които не отказват. Но не могат да бъдат наречени типични кръшкачи, защото се ограничават до комуникация, но и това също е много неприятно.

5-то място: Овен

Овните могат да се считат за верни съпрузи, но ако, както повелява съдбата, им се предостави възможност да изневерят на жена си, без тя да разбере, ще се възползват от нея без да им мигне окото. Астролозите съветват да не пускате мъжете, родени под този знак, сами на почивка.

4-то място: Лъв

Лъвовете, разбира се, са егоисти, но те могат да изневеряват само ако връзката вече е приключила. По принцип са верни. Дори специалистите ги определят като едни от най-лоялните мъже на Земята, така че си струва да ги имате до себе си. За това получават четвърто място в класирането.

3-то място: Дева

Бронзовият медал отива при мъжете Дева, които много си падат по красивите жени. Те могат да изневеряват само в самото начало на връзката, след това вече остават напълно отдадени на жената до себе си. Никога не биха рискували да развалят репутацията си.

2-ро място: Рак

Раците нямат желание да изневеряват на любимите си. Понякога тези мъже могат да се поддадат на лек флирт, но дори това се случва изключително рядко. Това им печели второ място в класацията.

1-во място: Козирог

Заслужено златото в нашата класация отива при Козирозите, които са много отговорни съпрузи. Те не искат да рискуват щастието си, защото им отнема много време, за да го постигнат. Мъжете Козирог свикват трудно с жената до себе си, но случи ли се това, край с изневерите. Поздравления, Козирози, страхотни сте!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.