Какво да очаквате през ноември – индивидуална карта Таро за всяка зодия (част първа)


Остават броени дни до ноември и сигурно вече ви е любопитно какво ще ви донесе новия месец както в професионален, така и в личен план. Нека видим какво очаква всяка зодия според Таро картите:

Овен 

Карта Таро – Три диска

За да постигнете така желаните резултати през ноември, ще трябва да работите усилено. Не е изключено да ви е апатично настроението и да ви се струва за всеки един ден си прилича с предния и не ви се случва нищо интересно. Тогава е много важно да намерите своята мотивация, да си поставяте цели, които да следвате. Опитайте се сами да си разнообразите ежедневието – срещайте се с приятели, ходете на кино/театър, посетете изложба и т.н.

Телец

Карта Таро – Седмица мечове

Месецът е изключително подходящ за рестартиране, за равносметка на годината и за направа на планове за следващата. Спомнете си всичко, в което сте се справили добре, постиженията, които сте постигнали, било то малки или големи. Ако не го направите и сами не си доставите доза щастие и удовлетвореност, рискувате да изпаднете в апатично настроение. Ако това стане, всяка дреболия ще бъде в състояние да ви съсипе плановете. Опитайте се каквото и да става, да не се отклонявате от пътя, по който сте поели. Прекарвайте времето си с хора, които ви казват и показват колко добър човек сте и че всяко едно препятствие е преодолимо.

Близнаци

Карта Таро – Кралица на дисковете


Ноември ще изисква от вас да проявите доста инициативност. През ноември ще постигате целите си, само ако им се отдадете напълно. Не се притеснявайте, нещата ще ви се получават, защото имате опит, умения и способност да постигнете целите си. Не трябва обаче да седите и да чакате нещата сами да се случат, трябва да положите усилия. Ноември е подходящ момент да обърнете внимание на здравословното си състояние.

Рак

Карта Таро – 10 чаши

Месецът ще бъде стабилен за вас, но това няма да ви удовлетворява напълно. Ще искате повече, настроението ви ще бъде ту добро, ту лошо. Много е възможно да си задавате философски въпроси от сорта на: “Кой съм аз ?”, “Каква е моята мисия тук на Земята?” и т.н. Опитайте се да не потискате своите емоции и да ги изразявате свободно – гледайте забавни филми, отидете на театър и гледайте тъжна постановка, посетете увеселителен парк и т.н.

Лъв

Карта Таро – Рицар на дисковете

Всяка цел, която имате, ще постигнете лесно през ноември, благодарение на вашето постоянство. Направете си план, следвайте го, действайте уверено и резултатът скоро ще бъде налице. Определено ще имате много поводи да се гордеете със себе си и нещата, които сте постигнали в живота. През ноември ще усетите стабилност и сила, ще трябва да участвате в ежедневни дела, особено такива, които са свързани с недвижими имоти и ремонти.

Дева

Карта Таро – Висшата жрица (старши аркан)

За вас ноември ще бъде доста спокоен. Ще имате възможност да си починете и да се насладите на свободното си време. Съдбата ще бъде щедра към вас и ви очакват подаръци от нея – интересни предложения за нова работа, приятно запознанство, а може би ще срещнете и голямата си любов. Грабете с пълни шепи от живота и не отказвайте нови неща, които ви предлагат. Много е важно да се вслушвате в интуицията си и да обърнете внимание на сънищата си – някои от тях може да бъдат пророчески.