Хороскопът от Тамара Глоба за 27 октомври: КОЗИРОГ – любовта ви чака зад ъгъла! РАК – вземете Съдбата в ръцете си! –


Овен

Тамара Глоба препоръчва на Овните да прекарат този ден възможно най-спокойно. Прекомерното вълнение и бързане могат да доведат до неочаквани последици. Категорично е забранено да уреждате нещата с любимия човек в този ден. Всякакви разговори с близък приятел могат да потопят Овена в ступор.

Лъв

Звездите обещават много продуктивен период за Лъва. Можете спокойно да планирате нови проекти и различни спешни дела. Също така е позволено да се отдадете на размисъл за живота си и да анализирате грешките, които сте направили. Когато общуват с другите, Лъвовете трябва да се поставят на мястото на събеседника си, за да намират по-лесно общи теми.

Стрелец

Стрелецът трябва да откаже да изпълнява задачи от съмнителен характер. Възможно е някой от приятелите на Стрелец да се нуждае от тяхната помощ; важно е да не им отказвате това. Тамара Глоба също съветва тези хора винаги да казват истината, дори и да е много горчива.

Телец

Телецът трябва да избягва всякакви скандали и конфликтни ситуации. Има голяма вероятност от разногласия между Телците и техните партньори, чието поведение се влоши значително напоследък. Понастоящем на Телците е позволено да вършат само работа, която не изисква повишена концентрация и огромни усилия.

Дева

На 27 октомври Девите трябва да изпълняват всичките си дела и задължения самостоятелно, без да чакат помощ от другите. Представителите на знака сами ще могат да се справят с всички възникнали проблеми и трудности. Интуицията на Девите ще бъде изострена, което ще им позволи да се справят с всеки труден въпрос.

Козирог

Тамара Глоба предсказва успешен ден за Козирозите по отношение на комуникацията с приятели. Възможно е тези хора да попаднат в трудна ситуация, скорошният опит ще им помогне да излязат от нея невредими. Самотните представители на знака могат да срещнат половинката си през този ден, така че трябва да прекарват повече време сред хората.


Близнаци

Близнаците трябва да променят отношението си към другите. Те трябва да се отнасят с хората така, както биха искали да се отнасят с тях. Не трябва да се обиждате от тези хора, които са ги разочаровали по един или друг начин. Просто нямаше нужда да очакваме от тях това, което те не могат да дадат.

Везни

Везните се съветват да пренаредят приоритетите си и да се откажат от всичко, което вече не е било ценно за тях. Навикът, разбира се, е хубаво нещо, но няма да стигнете много далеч. Везните трябва да обърнат повече внимание на близките си. За последните е много важно да чуят от Везните думи на подкрепа и любов.

Водолей

Тамара Глоба предрича труден период за Водолея. Има голяма вероятност да възникнат разногласия в комуникацията с другите. Възможни са и проблеми в работата и у дома. Не трябва да „отрязвате“ пътищата си и да слагате край на плановете си. По-добре е да използвате своята мъдрост и опит, за да излезете от трудна ситуация.

Рак

Раците трябва да вземат ситуацията в свои ръце, а не да оставят нещата да се развиват и да се надяват на знаци от съдбата. Те трябва сами да вземат важни решения относно съдбата си. Трябва да съберете цялата си воля в юмрук и да се опитате да завършите в този ден дори онези неща, които не са били предварително планирани.

Скорпион

За Скорпионите звездите обещават благополучен период за запознанства с нови хора и започване на любовна връзка. На 27 октомври тези хора ще могат да подобрят личния си живот, ако проявят решителност и предпазливост. Първо, Скорпионите трябва да разрешат всичките си проблеми и след това да помогнат на другите, ако някой има нужда от тяхната подкрепа.

Риби

На 27 октомври Рибите трябва да обърнат необходимото внимание на здравето си и да откажат нездравословната храна. Алкохолът и цигарите също са забранени. Колкото и голямо да е изкушението, не трябва да му се поддавате. За да излязат от трудна ситуация, без да навредят на себе си, Рибите ще трябва да използват цялата си мъдрост и предишен опит.