Голямо щастие и пари за 5 зодии до края на октомври –


За няколко знака на Зодиака започва благоприятен период, който ще продължи до края на коридора на затъмнението, който ще приключи на 28 октомври.

 

Пиковата активност ще е до 25 октомври. Именно тогава представителите на въпросните пет зодии ще видят резултатите от усилията, които са положили в последните месеци.

Първият зодиакален знак, чийто живот ще се промени кардинално, е Близнаци. Обратът ще бъде много щастлив, но напълно неочакван. Представителите на знака ще открият истинските си цели. Освен това, с помощта на комуникативните си умения, те ще могат да достигнат ново ниво на доходи.

 

На Девите им е писано да направят пробив в кариерата, финансите или образованието. Това обаче ще се случи само ако не пасуват и не пропуснат откриващите се пред тях възможности.

Астролозите съветват представителите на знака да се съгласяват с всички постъпващи предложения. Имате сили да ги реализирате, а късметът ще ви помогне за това.


За Скорпионите последните дни на октомври ще са доста напрегнати. Важно е обаче да не се предават! Ще излезете победител дори от най-трудните ситуации и ще се справите с всякакви задачи. Не трябва да се страхувате или, обратното – да се правите на смелчага. Бъдете себе си и всичко ще се нареди във ваша полза, казват астролозите.

За Стрелците, които предварително са оценили грешките си и са работили за коригирането им, звездите отварят път към късмета. Гответе се за излитане в кариерата, сключване на изгодни договори и получаване на стабилен доход.

 

Водолеите трябва да са готови да поемат рискове. Важно е обаче да разберат границите на позволеното – предателството не е сред тях.

Смелостта и честността са най-добрите съюзници на представителите на знака. С тях те ще могат да постигнат това, което отдавна са желали. /jenata.blitz.bg