Хороскоп за утре 15 септември-РИБИ Пълен успех, КОЗИРОГ Реализирани цели –


ОВЕН
Значителен успех
Заложете на чара си днес. При множеството срещи с различни хора, които денят ви предлага, личното ви обаяние е най-силното ви оръжие.

Изключително плодотворен и успешен, петък ще удовлетвори очакванията и  стремежите на Овните, Предоставяйки им чудесни възможности за осъществяване на целите. През деня се очертават и кавги с хора от обкръжението, но те не са в състояние да ви повлияят негативно.

ТЕЛЕЦ
Не допускайте избухването на кавги!
Финансови средства ще компенсират времето и усилията ви от последните дни. Предварително заложените характеристики за петък са двояки, а ориентацията им зависи от стила на вашето поведение. В никакъв случай не бива да допускате избухването на кавги при осъществяване на целите си. Възникнат ли такива, реализацията ви ще се забави с два месеца.

БЛИЗНАЦИ
Проблеми с околните
Съвместните ви начинания ще бъдат успешни и ще се отразят добре на финансите ви, не само на вас, но и на колегите, с които ще ги осъществите. Близнаците демонстрират ярък афинитет към налагане на мнението си по различни въпроси  и теми от всекидневието. Родените в зодията са убедени в своята компетентност и непогрешимост, но тази активност вместо да им донесе всеобщо признание, ще предизвика силно негодувание.

РАК
Разгръщане на индивидуалните възможности
Ако пристъпите с активен подход към работата ви е сигурно, че ще бъде резултатна и водеща до положителни развития за бъдещето ви. За Раците не липсват достатъчно делови ангажименти през този ден, а някои от зодията ще се отправят на път за осъществяване на нова идея с делови партньор. Контактите в обществените среди ще дадат тласък за разрешаването на някои  притесняващи ви в момента материални въпроси.

ЛЪВ
Текущи ангажименти
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Много лични, а вероятно и служебни ангажименти се очертават за Лъвовете през този ден и те най-често са свързани с административни инстанции и документация. В делови план някои ще пътуват, а други ще се възползват от съветите на колега за отстраняване на делови проблем.

ДЕВА
Възниква напрежение
Работата и ангажиментите ви са обвързани с конкретни срокове, договорки и финансови взаимоотношения, които определят и поведението ви към тях. Петък ще е успешен и печеливш за Девите, но преобладаващото мнозинство от зодията ще е доста напрегнато при осъществяване на задачите си. Възникват усложнени ситуации от делови тип, които следва щателно да анализирате преди да предприемете някаква форма на реакция.


ВЕЗНИ
Липсва делова настройка
Този ден ще ви предложи не една възможност за приятно прекарване. Днес родените в знака оставят у околните впечатление за известна нестабилност, която много често е плод на тактика, представена под израза на колебание. В случая става въпрос за делови разговори относно нещо ново, което Везните фалшиво заклеймяват като нерентабилно и проблемно.

СКОРПИОН
Решаване на проблеми
Вашата интелигентност и комбинативен ум ще ви подскажат за чудесните възможности, които ще откриете след среща с влиятелни хора. Напрегнат и нервен, петък ще сблъска Скорпионите с куп проблеми, към решаването на които следва да пристъпят част по-скоро. Действайте последователно. Възможностите ви за разрешаване на спорни въпроси са значителни, но не бива да приемате съветите на никого.

СТРЕЛЕЦ
Активност във всичко
Имате конкретни планове за този ден и се стараете да работите така, че да не оставяте нищо недовършено. Въпреки някои лични проблеми и неудобства, Стрелците ще демонстрират днес изключителна делова активност, своевременни и точни действия и бързо справяне с възникналите проблеми. Поемете отговорност докрай и не попадайте в ситуацията на колебливи и нерешителни.

КОЗИРОГ
Реализирани цели
Очаква ви доста работа днес, затова постарайте се отрано да бъдете организирани и да не позволявате на случайни хора да ви занимават с неща, които не ви интересуват. През този ден сполуката на Козирозите ще се гради върху основата на твърди и решителни действия. Някои от зодията ще достигнат до значителен материален успех, който в определени случаи означава реализиране на професионален проект. В служебните дела  сполуката ви ще е пълна.
ВОДОЛЕЙ
Разногласия и напрежение
Денят е подходящ за финансови начинания. За Водолеите този ден започва активно, като за част от зодията ще продължи така до вечерта, но друга – съвсем не малка група от знака ще имат разправии с някои от околните. В много случаи дори не е изключено да прекратят за дълго взаимоотношенията си с въпросните персони.
РИБИ
Пълен успех
Не занимавайте никого с проблемите си, ще намерите сами решението им и с това доволството ви ще е по-голямо. Напълно успешен за делова реализация, петък се оказва доста ангажиран с контакти в обществените среди за сравнително голяма част от Рибите. Характерни са също така много новини и неочаквани срещи. При осъществяване на някои от тях, не са изключени разочарования.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *