Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, в понеделник ще се радвате на неочакван успех; РАК, СКОРПИОН или РИБИ – новина, свързана с пари –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник насочете вниманието си към конкретни действия, чиито завършек ще очаквате до края на деня. Възможно е да имате финансови отношения, които ще се развият благоприятно. Ако сте притеснени от вече възникнали неприятности в дома или в семейните си отношения, в неделя едва ли ще намерите най-доброто разрешение за тях. Каквото и да е тяхното естество, то ще изисква един по-дълъг период от време за намиране на правилното им разрешение.

Ако сте родени под знака на Овен, днес се опитайте да гледате по философски на неприятностите в живота си. Вероятно ще сте склонни да търсите вина по-скоро в други хора, отколкото в самите себе си, което няма да ви бъде от голяма полза.

Смирение, спокойствие и търпение ще изиска този ден за родените под знака на Лъв.

Представителите на зодиакалния знак Стрелец, ще могат да се зарадват днес на една придобивка или на един материален успех, свързан с работа, която сте приключили с добри резултати.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник се погрижете за собственото си или на близък човек здраве. Този ден може да ви даде много като шансове и възможности, но може и много да вземе, ако допуснете гордост, егоизъм или властолюбие в действията си. В неделя може да обсъждате бъдещи действия свързани с документи или различни формалности, които касаят имущество, което притежавате. В любовния ви живот може да настъпи леко охлаждане, поради противоречия между вашите желания и тези на партньора ви. В неделя изненадата днес за вас по някакъв начин ще бъде свързана с близък човек.


Ако сте родени под знака на Телец, днес ще ви бъде полезно и приятно да общувате със стари или нови приятели.

За родените под знака на Дева, денят носи някакво премеждие или получаване на неприятна новина.

Родените под знака на Козирог, днес ще трябва да се предпазят от илюзии, фалшиви новини, клюки и всякакъв вид дезинформация, която може да създаде някакъв хаос в живота ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник за вас ще бъде благоприятен ден за творческа работа и занимания с хоби. Новите ви контакти днес няма да са случайни. Те ще ви срещнат с хора, които ще имат някаква мисия в живота ви, ще повлияят благоприятно върху развитието ви. На неочакван успех могат да се зарадват младите жени.

Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще имате достатъчно ангажименти или планове свързани със семейството ви, така че избягвайте да се ангажирате с други задачи.

Срещи или гости през този ден могат да очакват родените под знака на Везни.

Представителите на зодия Водолей, ще имат неочаквано, странно или интересно преживяване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник очаквано за вас развитие ще имат ваши предварително планирани ангажименти и задачи. Възможни са здравословни неразположения или грижи свързани със здравето на близък човек. През този ден ще имате повече социални, семейни или професионални контакти. Днес ще ви зарадва една новина и за някои от вас тя ще бъде свързана с пари.

Ако сте родени под знака на Рак, в понеделник се опитайте да съхраните спокойствие и да си почивате.

Родените под знака на Скорпион, може да изпитат неудобство от някакво здравословно неразположение или от една неприятна ситуация.

За родените под знака на Риби, неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния.