Хороскопът за 11 септември: РАК – неочаквано посещение от роднини; СТРЕЛЕЦ – радикални промени –


Овен (21.03 – 20.04)

Плодовитостта на 10 септември ви е гарантирана. Не отлагайте нещата за по-късно, решавайте всичко наведнъж. Бъдете постоянни в отношенията си с колеги и близки. Мнозина, които са ви подценили, ще променят мнението си. Подобряването на бизнес отношенията ще се отрази положително на кариерата ви. Постигането на вашите цели изисква да действате бързо и точно.

Телец (21.04-21.05)

Началото на деня предвещава неприятности. Трудностите няма да продължат дълго и след това ще се превърнат в положителна посока. Не бързайте да поемете всички дела едновременно, обмислете всичко добре. Съветите на стари другари няма да попречат на решаването на конкретни проблеми. Въпреки това, отсейте някои от тях. Планирайте втората половина на деня за решаване на важни въпроси. Можете да разчитате на подкрепа от вашите приятели.

Близнаци (22.05-21.06)

Денят ще бъде продуктивен, имате всички шансове за успех. По-добре е да правите важни неща през първото полувреме. Висока вероятност от неочаквани срещи. Към вечерта ще се потопите в семейни грижи и дела. Вероятни са непланирани скъпи покупки. Роднините ще се зарадват на неочаквано посещение.

Рак (22.06-22.07)

Много сте капризни и постоянно бързате за някъде. Искате да постигнете целите си по-бързо, но емоциите ви работят срещу вас. Не е препоръчително да поемате няколко задачи едновременно. Съветите не винаги са полезни, ако идват от хора, с които сте в обтегнати отношения. Не бързайте да се отваряте пред хората или да обсъждате лични проблеми, защото тази информация може да се обърне срещу вас.

Лъв (23.07-21.08)

Преди да се заемете с работата, трябва да разберете дали можете да преодолеете трудностите сами. Ако това не е така, изчакайте подходящия момент и едва тогава пристъпете към действие. Доверителните отношения с много хора могат да бъдат разрушени. Разногласията със семейството ви пречат да се концентрирате върху важни въпроси. Избягвайте преумора, грижете се за тялото си.

Дева (22.08-23.09)

Затруднения се наблюдават в началото на деня. Обстоятелствата ще са против вас. Дори за да разрешите дребни проблеми, трябва да положите много усилия. С течение на времето ситуацията ще се промени във ваша полза. Няма нужда да бързате, така че правете всичко разумно. Отделете време за семейството си, посетете ги, поговорете на интимни теми.


Везни (24.09-23.10)

Надценявате възможностите си, така че не е нужно да се захващате с всичко наведнъж. По това време е по-добре да се вслушате в съветите на вашето семейство. Ако има разногласия, могат да възникнат сериозни конфликти. Вие сте способни емоционално да защитите своята гледна точка, но не губете главата си. Ще имате напрегнати отношения с по-възрастните.

Скорпион (24.10-22.11)

Късметът ще ви съпътства през целия ден. Понякога най-добрите решения лежат на повърхността. Има голяма вероятност да срещнете хора, които ще станат близки приятели за вас в бъдеще. Ще бъде възможно да се сбогувате с дългогодишните разногласия и конфликти. Вечерта са възможни романтични изненади.

Стрелец (23.11-21.12)

Денят е подходящ за съвместни проекти. Има възможност да покажете лидерството си в определени ситуации. Можете лесно да се разбирате с онези, които са важни за вас. Интуицията ще ви каже какво очакват другите. Денят е подходящ за радикални промени. Например, можете да се откажете от лошите навици.

Козирог (12/22-01/20)

В този ден можете да планирате бизнес срещи. Ако искате подкрепа, обърнете се към приятелите си за нея. Недоброжелателите може да застанат на ваша страна. Възможно е по това време да получавате пари в брой и да търсите начини да спечелите допълнителни пари. Денят е благоприятен за пазаруване: можете да вземете неща, които ще бъдат полезни за вас и вашето семейство.

Водолей (21.01-18.02)

Денят е благоприятен за вас. За да постигнете целите си, трябва да знаете точно какво искате. Възможно е да се наложи да работите усилено. Възможни са изненади на любовния фронт. Хората, с които отношенията са приключили отдавна, могат да ви напомнят за себе си. Те ще ви помогнат да вземете решение в живота и да разберете как да се държите във вашата среда.

Риби (19.02-20.03)

Това е денят, в който трябва да се доверите на интуицията си – тя ще ви подскаже какво да направите правилно. При обсъждане на важни въпроси ще можете да получите желаната подкрепа. Пазаруването и сделките са благоприятни по това време. Ситуацията във финансовия сектор не търпи грешки, така че помислете добре, преди да инвестирате в нещо. Подкрепете семейството си в трудни моменти.