Хороскоп за днес 8 септември-РИБИ Добър късмет, ДЕВА Изразителен успех –


ОВЕН
Изразителна сполука
Работата ви днес ще върви с променлив успех, тъй като се занимавате с доста странични неща и не обръщате достатъчно внимание на съществени въпроси. За Овните четвъртък се свързва със сполука при осъществяването на деловите и лични цели.

Въпреки ядовете и повишената нервност, които ще оцветят деня на мнозина по съответен начин, четвъртък ще ви зарадва с успешното си развитие, а сполуката на някои ще надхвърли очакванията.

ТЕЛЕЦ
Успявате чрез хитрост
С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения – още повече. Огромното мнозинство от представителите на Телец са хора с предразположения за постоянни печалби и материална сполука, което не може да се определи като нещо лошо. Проблемите се явяват, когато за да реализирате целите си започнете да действате хитро и безогледно. Такава опасност има и днес.

БЛИЗНАЦИ
Добри възможности
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Четвъртък засилва надеждите за сполука в делови план. Причината за положителните очаквания при мнозина се свежда до провеждането на определените за деня преговори. Ще е добре, ако сте по-резервирани в очакванията си. Условията, които другата страна ще ви предложи едва ли ще ви задоволят.

РАК
Надеждни възможности
Среща с хора, които не сте виждали от дълго ще ви помогне да се отпуснете и ще подобри настроението ви. Денят е надежден и предоставя условия за успех. Постиженията ви  следва да са базирани върху основата на разбирателството. Възникнат ли противоречия ще последват кавги, които не само ще ви отдалечат от успеха, но ще причинят в бъдеще допълнителни проблеми във взаимоотношенията.

ЛЪВ
Добри възможности
Не бързайте да наранявате онези, които са дръзнали да потърсят от вас човешка топлина. Поради някои домашни проблеми нивото на емоционалност е завишено у доста от представителите на Лъв, а това е явен показател за нараснала дразнимост. Състоянието, в което се намирате не е изключено да ви тласне в остри спорове с хора от обществените среди и да последват проблеми.

ДЕВА
Изразителен успех
Не спирате да обмисляте нови планове за бизнеса си и това ви мотивира да работите повече. Характерният за четвъртък късмет на Девите чудесно се съчетава с умелите действия в сферите на вашите интереси, а тази комбинация е ярка гаранция за превъзходни постижения. Успехът ви е безспорен! За реализацията на някои от делата ви се очертават дребни пречки, чиято поява не е фатална.


ВЕЗНИ
Сполука, но владейте нервите
Станете по-приветливи и толерантни към другите и се въздържайте от хапливи забележки. Изключително активни за осъществяване на целите си, Везните ще положат доста усилия за успеха си през този ден. Ще реализирате намеренията си в пълнота, но за голяма част от представителите на знака плодотворната изява е съчетана с интензивна емоционалност и нервно напрежение.

СКОРПИОН
Овладейте страстите
Всичко около вас днес е твърдо динамично и ще останете доволни от свършеното само ако се придържате към този начин на действие. Ако състоянието на превъзбуда засягаше в един или друг аспект предишните знаци, то при Скорпионите въздействието му може да е тотално, а за да го овладеете ще са необходими и по-големи усилия. Мобилизирайте логиката си и не позволявайте на емоционалността да движи реакциите ви.

СТРЕЛЕЦ
Повишете активността
Имате сили и увереност, която ви кара да търсите нови професионални изяви. Денят е много благоприятен за парични печалби и за делови постижения, но реализацията на целите следва да се осъществи в условията на активност. В противен случай обричате шанса си за сполука на неуспех. При някои провалът на целите ще се случи със сигурност, защото залагат на хитрост.

КОЗИРОГ
Овладейте емоционалността
Ще влезнете в делови споразумения, от които ще извлечете финансова изгода. Преобладаващата част от Козирозите са завладени от интензивна емоционалност, която при едни занижава стремежа към реализация поради съществуващите променливи условия, а други се сблъскват с мъчно преодолими проблеми, които засилват нервността. Задължително е да се овладеете.

ВОДОЛЕЙ
Трудности и нерви
С малки затруднения ще се адаптирате към новите условия, но това е обяснимо. Твърде интензивни за осъществяването на целите си, Водолеите ще действат с подчертан устрем в сферата на деловите си отговорности. Ако не възникнат финансови проблеми не е изключено да осъществите целите си, но в много случаи точно те ще са основната причина за избухване на противоречия.

РИБИ
Добър късмет
Всичко, в което влагате труда си не е напразно. В отплата ще получите желани придобивки и лично удовлетворение. Днес мнозина ще се сблъскат с мощна съпротива,  която няма да е трудно да преодолеете. В случая става въпрос за неприятности без последствия. Ако въпросната ситуация се свързва със стар делови проблем, следва щателно да го обмислите отново. Ще успеете да откриете добро решение.