Хороскоп за 3 септември от Павел Глоба – ДЕВА, неочаквани щедри подаръци! КОЗИРОГ, влиятелни покровители! –


Овен

Началото на деня ще е напрегнато и до голяма степен по ваша вина. Не проявявате дори минимална деликатност, обиждате хора, които не са ви направили нищо лошо. Някои Овни ще страдат заради своята честност, други ще бъдат принудени да направят компромис със съвестта си и това ще предизвика сериозни чувства.

Втората половина на деня е наситена с интересни събития. Има толкова много от тях, че просто нямате време да се тревожите: през цялото време трябва да правите нещо полезно и вълнуващо. До вечерта може да се почувствате уморени, но ще сте доволни от себе си и от това, което сте успели да постигнете.

Телец

Чудесен ден да се захванете с нов бизнес, да се впуснете в рискован експеримент, да изпробвате силите си в сфера, която преди това е предизвиквала у вас само предпазлив интерес. Чувствате, че сте способни на много и това е вярно.

Въпросът тук е не само в прилива на жизнена енергия, но и в способността на Телеца лесно да научава нови неща, да схваща полезна информация за нула време и правилно да оценява идеите на другите. Лесно ще намерите съмишленици, отношенията с тях ще се развиват хармонично.

Близнаци

Благоприятен ден, който може да инициира промени към по-добро както в работата, така и в семейството. Вашата задача е да се настроите на сериозно настроение и да се опитате да използвате всички възможности, които се отварят. Не бъдете мързеливи, не стойте със скръстени ръце: по-нататъшното развитие на събитията зависи от това колко решително и ефективно ще действате.

Рак

Отличен ден. Вие сте в добро настроение и можете да преоцените събитията от последно време, да разберете причините им и да разберете какво да очаквате. Перспективите са благоприятни, така че много Раци гледат оптимистично на живота.

Това допринася за привлекателността на представителите на знака, така че вероятността от интересни запознанства се увеличава значително. Няма да ви е трудно да привлечете вниманието на всички към себе си, да заинтересувате и заинтригувате другите. Вероятно ще получите добри новини, отнасящи се лично до вас или най-близките ви хора.

лъв

Денят ви позволява да постигнете много. Вие сте енергични, пълни със сила, упорити. Тези, които се опитват да ви пречат, могат само да бъдат съжалявани. Не се съмнявате, че победата не е далеч, дори ако събитията изобщо не се развият според очакванията. Вашият непоколебим оптимизъм кара враговете и недоброжелателите да нервничат, губят търпение, правят една грешка след друга; не се колебайте да го използвате.

Благоприятен ден за бизнес комуникация, срещи с потенциални партньори, клиенти и работодатели. В професионалните отношения Лъвът може да има романтични нотки. Дори да сте много щастливи от това, не бързайте да поемете инициативата.

Дева

Чудесен ден за неформално общуване, всякакви срещи в спокойна атмосфера. Можете също така да обсъждате работни въпроси, включително много сериозни – важно е всеки да се чувства комфортно, да може да каже каквото мисли и да не се страхува да наруши традициите.

Искреността и откритостта, присъщи на вас, се предават на другите, разговорите са лесни и ползотворни. Възможни парични постъпления, включително значителни. Някои Деви ще получат неочаквано щедри подаръци.


Везни

Чувствайте се свободни да споделяте идеите си със съюзници и съмишленици – тяхната подкрепа ще ви позволи бързо да реализирате плановете си. Можете да експериментирате, да използвате някои нестандартни методи. Вашата интуиция ще ви подскаже кога да поемате рискове и кога да внимавате. Ще има шанс да спечелите добри пари, да сключите изгодни сделки.

Везните няма да трябва да полагат усилия, за да угодят на хората, с които си имат работа. Отлични интервюта, бизнес срещи.

скорпион

Денят няма да е лек, но имате шанс да преодолеете всички препятствия, да преминете достойно изпитанията и да постигнете всичко, към което напоследък се стремите. Много зависи от това как ще се развият отношенията с другите. Най-доброто нещо, което можете да направите сега, би било да създадете нови приятели, но ако това не работи, поне се опитайте да не създавате врагове.

Стрелец

Началото на деня е много благоприятно. Ще има възможност да завършите някои започнати неща, да разрешите текущи проблеми, да намерите нови съюзници и да се уверите, че старите също са готови да ви подкрепят. Някои Стрелци ще успеят да направят изгодни сделки преди обяд.

В следобедните часове деловата активност ще намалее. Това, което напоследък правите с такъв ентусиазъм, ще ви се стори безинтересно, скучно. Възможни са кавги с любими хора, отношенията с любим човек могат да бъдат помрачени от ревност и подозрение. Имайте предвид: причината за вашата раздразнителност и негодувание може да бъде просто физическа умора; дайте си шанс да се възстановите.

Козирог

Много неща идват лесно, защото хора като вас знаете как да ги развеселите и ако поискате нещо, го правите така, че да не искате да откажете. Тези, които ще се заемат с изпълнението на някакъв мащабен план, ще имат възможност да намерят не само съюзници и съмишленици, но и влиятелни покровители.

Козирозите могат да решават правни въпроси, да се занимават с документи, да подписват договори и споразумения за сътрудничество. Денят е успешен от финансова гледна точка; когато става въпрос за пари, вие не правите грешки.

Водолей

Хубав ползотворен ден. Обстоятелствата се развиват по най-благоприятния начин, лесно ви е да следвате избрания път, никой и нищо няма да ви попречи да постигнете целта си. Можете да разчитате на подкрепата на съюзници, както и на безкористната помощ на хора, които не познавате добре, но които със сигурност харесвате.

Риба

В този ден можете да постигнете голям успех. Не се страхувайте да поемете сложни дела, започнете да изпълнявате мащабни планове. Колкото по-амбициозни са вашите цели, толкова по-големи са шансовете да ги постигнете. Много Риби ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини и опитни колеги, стари приятели и просто познати, които имат зрял поглед върху живота. Ще си спестите много грижи, ако използвате чужд опит.