С 3 зодии се живее най-трудно


Съжителството с друг човек невинаги е лесна работа. Най-важното, когато делите жилище с приятел е дали характерите си пасват, кой как общува, как ще бъдат разпределени задълженията в дома, как влияят различните настроения.

Има някои зодии, с които изобщо не е лесно да делите дом. Ето кои са, според „Times of India“.

Овен

 

 

Овните са познати със своята огнена, буйна, страстна природа. Те са доста решителни и смели. На някои това може да им действа ободряващо, но на други – да им се струва натоварващо. Често има караници и сблъсъци, когато живеете с Овен. Те са големи инати, не приемат чуждо мнение и искат всичко да става по техния начин. Импулсивни са, което може да предизвика хаос и несигурност, непредвидимост в дома. Трябва да сте търпеливи, ако живеете с представител на тази зодия.

Телец


По принцип, Телците са практични и стабилни личности. Сериозни са, но и педантични. Имат определена рутина, определени навици, които не искат никой да нарушава. Държат на материалното, всичко трябва много да се пази. Съпротивляват се, ако някой иска промяна, ново обзавеждане и нови уреди. Те са инати и трудно правят компромиси. Може да имате много спорове с тях, особено, ако ги карате да напуснат зоната си на комфорт.

 

 

Близнаци

Живеенето с тях си е голямо предизвикателство. Близнаците са познати със своята двойствена природа. От една страна, те са забавни, вълнуващо е да сте край тях, имат интересни истории и обичат да общуват. От друга, доста често си менят настроенията, често стават раздразнителни. Променят интересите и навиците си често, трудно е да свикнете да сте край тях. Имат нужда постоянно да комуникират, така че понякога може да ви досаждат или да не уважават личното пространство.