Хороскоп за днес 2 септември-ЛЪВ Печеливши възможности, РАК Чудесни възможности за напредък –


ОВЕН
Успешни действия
Ще се занимавате с делови и уреждане на лични въпроси. Възможностите за успех на Овните са значителни във време като настоящето, когато делата им са в подем.

Готовността за действие, предприемчивостта и поемането на рискове, но все пак премерени, ще окажат плодотворно влияние върху осъществяването на вашите материални цели.

ТЕЛЕЦ
Затруднения
Късмета ще бъде с вас, но не минавайте в крайности. Бъдете разумни, за да не се разочаровате. Постигнато желание ви изпълва с радост. Проблемите при Телците напоследък обхващат деловия живот и предизвикват доста усложнения, включително и съвсем неочаквани, често засягащи странични ситуации. В момента е много важно да действате честно и да не хитрувате, за да не издигате допълнителни препятствия на пътя си.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте противоречията!
Неотложни ангажименти ще променят плановете ви за днес. Без да губите излишно време ще се заемете с работа, и по-добре, отколкото да се вайкате и съжалявате в последствие. Сряда ще зарадва с хубави резултати делово ангажираните от зодията. Налице са всички условия за един прекрасен ден, но част от Близнаците явно възнамеряват да достигнат до яснота по дадени въпроси с партньорите си, което ще предизвика бурни разговори и остри разпри.

РАК
Чудесни възможности за напредък
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Този ден е впечатлителен с факта, че Раците стъпват на нов път и поемат дръзновено напред. Новите възможности, които съдбата ви предоставя, ще се превърнат в мощни фактори за бъдещия ви растеж. Промените бързо навлизат в живота ви, а тяхната посока е положителна.

ЛЪВ
Печеливши възможности
Можете да си позволите повече разточителство за близките ви, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. Значителен шанс за парични печалби е валиден за мнозина от представителите на Лъв през този ден. Друга част от вас се сблъскват с пречки при разрешаването на някакъв проблем, които  вече се превръщат в непреодолими. Не прибързвайте! Човек от обкръжението ви е в състояние да помогне и ще го стори.
ДЕВА

Трудно се владеете
Ще се вълнувате от развитието на интересуващ ви въпрос и прагматично ще следвате логиката на събитията. Предстои да навлезете в нов делови и социален цикъл. Такива моменти на преход от един към друг период винаги са променливи и съпроводени с трудности. Не търсете източника на неудобствата, защото няма да го намерите. Периодът е много ползотворен, но началото е напрегнато.


ВЕЗНИ
Напрежение и нерви
Навременните ви реакции ще ви правят да се чувствате доволни от себе си. Мрачна и неуютна се оказва сряда за голяма част от Везните. Причините явно са различни, но най-често може да се говори за добавена отговорност и ядове от любовно или финансово естество, както и за пречки при осъществяване на лични цели или делови ангажименти и задачи.

СКОРПИОН
Начало на ново устройване
Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Благодатен ден, свързан с предстоящо устройване в личен или професионален план за Скорпионите. Мнозина се чувстват психически претоварени, но същевременно и освободени от притеснителен фактор, който ги е тормозил дълго време.

СТРЕЛЕЦ
Успявате чрез активност
За да се развиват нещата ви планомерно и да вървят гладко съгласувайте постъпките си с хората, с които работите. Стрелците, които са си поставили някаква цел за деня, следва да действат с подчертана енергия за постигането й. Някои ще бъдат доста нервни поради невъзможността да осъществят разностранните си ангажименти през деня, а други  ще демонстрират далеч по-значима и ярка изява.

КОЗИРОГ
Разочарования и неприятности
Ще обърнете в своя полза изхода от нежелано развитие, вина за което имате и вие. Разочароващото събитие за мнозина от Козирозите ще е неизпълнено обещание от страна на някой. Това събитие може дълго да ви държи в негативно настроение. Друга група от зодията ще проведат делови разговори, които ще ги екзалтират относно нови възможности за печалби.

ВОДОЛЕЙ
Преодолейте негативното си настроение
Срещате различни трудности през този ден, което рискува да ви откаже от част от намеренията ви. Малко повече оптимизъм и вяра в бъдещето няма да ви се отрази зле през този доста напрегнат за мнозина Водолеи ден. Преобладаващата част от родените в знака ще се ориентират към контакти и пътуване от делови тип. Избягвайте противоречията с ваши партньори или с хората, с които ще контактувате днес.

РИБИ
Потиснати и наранени
Очаква ви динамичен и интересен ден. Енергията ви е неизчерпаема, както и желанието да постигнете нещо, с което се занимавате отскоро. В момента голяма част от представителите на Риби са потиснати и не са в състояние да отскубнат мисленето си от реално действащите фактори. Сега е много важно да направите това усилие, за да достигнете до точни изводи относно появилите се проблемите и да ги отстраните.