Хороскоп за утре 2 септември-РИБИ Много добър ден, ВОДОЛЕЙ Ярък успех –


ОВЕН
Повишете вниманието си
Каквито и препятствия да срещнете, не се отказвайте от намеренията си. През този ден е необходимо максимално да засилите вниманието си към заобикалящите ви обстоятелства, с цел предпазване от нежелани събития.

Пазете се и от грешки.Онези, които са се насочили към реализация в нова сфера, разполагат с добър шанс и наистина ще успеят, но не днес.

ТЕЛЕЦ
Внимавайте – лош късмет!
Днес е обещаващ ден за вашия бизнес. Настъпва момент, в който трябва да бъдете по-инициативни, а защо не и да направите нововъведения. Много напрегнат и тежък ден, характерен най-вече с лош късмет. Не бива да се подавате на негативните влияния, защото ще събудят гнева ви, който мнозина няма няма да овладеят, а той естествено ще ви създаде проблеми. Денят е благоприятен за преговори. Не бива да си служете с лъжи!

БЛИЗНАЦИ
Необходимост от нова ориентация
Ще успеете, ако работите бързо и акуратно, без да се разпилявате с излишни занимания. Близнаците следва да се ориентират към нещо ново в деловите си ангажименти. Може би, не точно нова работа – но нов стил със сигурност. Петък настойчиво подчертава, че промените са задължителни. Ако не направите такава крачка, рискувате да останете в сферата на интригите.

РАК
Не прибързвайте!
Основните ви приоритети днес може би не включват развлечения и други разтоварващи занимания, но се погрижете да не ви липсват. Надежден и многообещаващ ден, предоставящ на Раците чудесни възможности за напредък и ползотворни действия за бъдещето. Проявете последователност и търпение! Всеки опит за прибързване обрича усилията и стремежите ви на неуспех. Възможен е сблъсък поради финансов проблем.

ЛЪВ
Предварителното планиране носи успех
От преумора или по други причини рискувате да не дооцените реалността в бизнеса или в обкръжението си, от което да се почувствате отегчени. Много благоприятен ден за осъществяване на лични и делови цели. Важно условие е да се владеете и да не изправяте хората с които ще имате работа пред свършен факт, който ги ограничава. Предварително планираните действия за осъществяване на целите ще ви зарадват с успех.

ДЕВА
Напрежение, но и успех
Ще имате достатъчно енергия за да свършите планираните си задачи за днес. Този ден ще е напрегнат, а енергичната, изразителна и настойчива изява в службата, и деловите цели, с които сте ангажирани, ще ви зарадва с успех. Другият, много важен момент за бъдещи удовлетворителни постижения, е ориентирането към съдружна работа. Такъв ход е надежден.


ВЕЗНИ
Преодолейте негативизма си
Подхождайте с нужното търпение и такт при деловите си срещи днес. Изслушвайте партньорите си и не бързайте да давате мнението си. Лошото настроение, поражда нежелание за активност, е в състояние да превърне този ден в слаб. Действащите упорито по целите си ще демонстрират организираност, и въпреки някои външни пречки, ще проявят воля за осъществяване на намеренията си. Петък изисква усилия.

СКОРПИОН
Проявете решителност
Обещаващо начало на мащабен проект с ваше участие ви предстои днес. Налице са някои външни пречки, които следва да преодолеете с решителен отпор. Предприемете ли хитри действия и заблуди, вероятността да провалите този благоприятен ден е огромна. Днес е много рисковано да комбинирате усилията си с някого, за да спечелите. Ще получите удар!

СТРЕЛЕЦ
Активизирайте се за успеха си
Очакват ви усложнения на работното място днес, затова не подценявайте нещата, които ви се случват и се опитайте да реагирате на ситуацията по най-добрия начин. Петък е твърде благоприятен за постижения, но се забелязва, че преобладаващата част от Стрелците не са достатъчно мобилизирани за успеха си. За някои едва ли ще е възможно да направят усилия в тази посока, защото не се чувстват здрави. За останалите обаче мобилизацията е задължителна.

КОЗИРОГ
Удовлетворителна реализация
Днес ви очаква доста работа, затова отрано бъдете готови да пожертвате част от плановете си за свободното време. За сполуката ви в деловите сфери, следва умело да съчетаете с точните преценки за отстраняване на ситуации, които е възможно да породят проблеми. Въпреки, че напрежението през деня ще е завишено, няма съмнения, че разполагате с шанс за реализация на намеренията в пълнота.

ВОДОЛЕЙ
Ярък успех
Непременно отделете време за отмора, защото денят е подходящ за вътрешен живот, пречистване и осмисляне. Сполуката на Водолеите е ярко подчертана днес. Предстоят ви няколко последователни победи. Разностранни са и включват реализация на делови и лични намерения, като преговори и ползотворни контакти в обществените среди. Устремилите се към делова промяна успяват в намеренията си.

РИБИ
Много добър ден
Имате предчувствия за нещо истинско, значимо и хубаво, и те не са напразни. Слушайте сърцето си, другото ще отмине бързо. Представителите на Риби разполагат със значителен шанс за успешно провеждане на преговори или за реализация на важни задачи свързани с обществените среди. Денят е доста надежден за напредъка ви.Ще бъдете облагодетелствани от подкрепата на мощна влиятелна личност.