Извънредно: Младоженци загинаха на медения си месец, дни след сватбата им –


Младоженци от Ню Йорк загинаха едва четири дни след сватбата си, докато се наслаждаваха на медения си месец, съобщава Newsday.

35-годишният адвокат Мохамад Малик и 29-годишната му съпруга д-р Нур Шах сключили брак в края на октомври и веднага след това отлетели на островите Търкс и Кайкос, разположени в Атлантическия океан близо до Бахамите.

Младоженците се настанили в петзвезден хотел и се наслаждавали на почивката. Един ден те влезли да поплуват в океана, но попаднали в мъртво течение и се удавили


„Това е невероятен шок. Голяма трагедия е да погребваме децата си заедно “, казва бащата на починалия мъж полковник Макбул Малик.

Бащата разказва, че синът му е работил като адвокат, а снаха му като хирургически ординатор в Нюйоркския университет. Влюбените били заедно около две години, преди да решат да се оженят. „Те истински се обичаха. Между тях имаше химия.”, казва Макбул Малик.

Полковникът добавя, че курортните власти трябва да поставят знаци на плажа, за да предупреждават почиващите за смъртната опасност.

При мъртвото течение водата образува канал, който може да залови човек в т. нар. „воден плен“ дори в плитки води, на дълбочина половин метър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *