8 спални, 11 бани, библиотека и асансьор – надникнете в имението на Дженифър Лопес и Бен Афлек за 64 милиона долара! (СНИМКИ)


Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха през юли миналата година и от две години търсят своят нов дом, в който да живеят.

В края на миналата година актьорът Бен Афлек продаде къщата за 28,5 милиона долара, а певицата и актриса Дженифър Лопес продаде вилата си за 42,5 милиона долара през февруари.

Съвсем естествено беше двойката Лопес-Афлек да търси най-добрия дом, който отговаря на нуждите на голямо семейство.

Преди да намерят жилище, те живееха като наематели във вилата на австралийския милиардер Джеймс Паркър в Бевърли Хилс. Въпреки това, те най-накрая купиха луксозно имение за 64 милиона долара, разположено в квартал Пасифик Палисейдс, район на север от Санта Моника и центъра на Лос Анджелис.

имение Бенифър

Както съобщават чуждестранни медии, просторната вила разполага с осем спални, 11 бани, както и медийна зала, плувен басейн и спа център.

Тъй като е известно, че Дженифър тренира всеки ден, е напълно ясно, че тя се е погрижила новата й къща да има фитнес зала, а според списание Hello тя се простира на 75 квадратни метра.

Според Westside Estate Agency комплексът има 1207 квадратни метра основна къща и 278 квадратни метра къща за гости.

Джей Ло имение

Къщата за гости разполага с две спални, четири бани и японска спа вана.

Агенцията за недвижими имоти, която посредничи в сделката, казва, че има и дълга част с огромен гараж за автомобили, няколко големи равни тревни площи и градина от 754 квадратни метра.

Къщата е построена през 2005 г. и триетажната основна къща е оборудвана с двойно студио, кино и семейна стая, която е свързана с кухнята с остров за приготвяне на храна и луксозни уреди.


всекидневна Бенифър

Джей Ло всекидневна

Отвън има място за барбекю и гараж за четири коли.

вила на залез

Къщата разполага и с богата библиотека с рафтове, а интересно е и това, че има асансьор.

Бенифър библиотека

Бенифър нова вила

Басейнът е описан като курортен и има спа и огнище. Една от най-впечатляващите характеристики е гледката, която агенцията описва като гледка към океана и планината от всички точки.

Джей Ло и Бен гардеробна

Джей Ло и Бен спалня

Джей Ло и Бен мултимедийна стая

Джей Ло и Бен баня

Още снимки от рая на „Бенифър“ (както ги нарекоха медиите) може да видите в галерията.