Ревнивец проследи със скрита камера жена си и изпадна в шок от видяното –


Мъж реши, че жена му изневярава и сложи скрита камера в дома си. Когато накрая прегледал записа, останал удивен от видяното. 

Ето какво разказва на страницата си във Фейсбук Джейсън Донован от американския град Финикс:

„Съпругата ми и аз сме заедно от 6 години. Преди сватбата ходихме около 2 години, след което се оженихме. Тя беше просто съвършена, грижеше се за дома ни, къщата блестеше, готвеше перфектно. Аз съм точно от онези мъже, които вярват, че жената трябва да си стои вкъщи, а мъжът да работи и да осигурява дома.

Скоро ни се роди дете и наистина трябваше някой да го води и взима от градината, животът ни беше просто идилия.“


В един момент Джейсън забелязал, че жена му вече не може да се справя както преди с домакинските си задължения. Нямала време дори да сготви вечерята.

„Направи ми впечатление, че като се прибирам от работа, тя е вечно изморена. А не виждах да се е отдала на чистене или някаква домакинска работа, просто се промени. Естествено, реших, че ми изневерява“, разказва мъжът.

Накрая той решил да инсталира скрита камера, за да разбере на какво се дължи странното поведение на жена му.

На другия ден той нямал търпение да изгледа записа. Какво било учудването му, когато осъзнал, че жена му всеки ден прави упражнения, за да възвърне фигурата си отпреди раждането. Тя просто искала да бъде красива за него!

„Засрамих се и си обещах никога повече да не се съмнявам в съпругата си, защото тя е наистина прекрасна“, признава Джейсън.