Очевидец разкри голяма шашма в “Игри на волята“ СКРИЙНШОТ


Новият сезон на „Игри на волята“ вече радва зрителите с интересни участници, променени правила и още по-заплетени семейни драми. Отборът на жените вече втора седмица бедства на „Дивата река“ без храна, без лични принадлежности, без вода и т.н. Оставени са на произвола на съдбата, но дали всъщност е така?! 

В официалната група на предаването във Фейсбук се появи коментар на очевидец, който призна какво е видял да се случва на реката и заблудени ли са зрителите от това, което се излъчва на екран.


 

„На реката има каравани с вода и тоалетна.

В една от караваните има баня. На тези, които са на реката им се дава веднъж дневно храна“, гласи съобщението. Но обяснява как участниците все пак успяват да имат някакви сили в битките. Само на джанките, които твърдят, че ядат на реката, няма как да участват активно в толкова силови игри.

 

Появиха се и други караваните са на част от екипа и именно те се възползват от удобствата й. Така че е твърде възможно тази теория за баня и тоалетна да не е съвсем истинска, но пък за храната всички са убедени, че участниците получават някаква минимална дажба, която ги държи на крака и стимулира да продължат да се борят напред в състезанието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *