Ето кой смени Джизъса в леглото на красивата Поли СНИМКА


Прясно разведената Полина Спасова вече намери заместник на Благой Георгиев и не крие колко е щастлива от този факт. Бившата жена на футболиста преживя голямо любовно разочарование с него и за кратко си мислеше, че никога повече няма да се обвърже. 

 

Но в крайна сметка е намерила мъж, с когото да се чувства жена. И побърза да разкрие повече подробности за него, вероятно и за да драсни бившия си, който пък не спира да говори за новото си завоевание – щерката на Ванко 1.

„Той се промени веднага след сватбата ни, стана човек, когото не познавам. И не, не бях щастлива и ден с него, защото не такива отношения съм си представяла“, лаконична бе преди време Спасова по повод Джизъса.


Велинградчанката обяви, че е обвързана и че разводът си е струвал, щом я е довел до… него. Новият й мъж, с когото в момента са на ваканция в Гърция, бил коренно различен от Георгиев. На първо място бил много по-млад от него и много по-близо до възрастта на Полина.

„Глези ме, радва ме, изненадва ме. Щедър е, но не само на пари, а на топлина, на нежност и отношение към жената, което е най-ценното за мен. Засега обаче няма да ви го показвам, за да не ми завидите“, смее се Спасова. И обяснява, че никога повече не мисли да се захваща с доста по-възрастен от нея мъж, тъй като връзката им ще бъде обречена от самото й начало./show.blitz.bg