Жена отиде на фризьор, не е истина къде и как я откриха след 6 дни –


Жителка на американския щат Флорида се изгуби в дива гора и оцеля шест дни. Ану Ауасти изчезнала на 10 август. Сутринта отишла на фризьор, след което спряла да отговаря на обажданията по телефона.

 

Търсенето на изчезналата жена е извършено от нейния съпруг и големите й синове, които са пристигнали специално от други държави. Няколко дни по-късно към тях се присъединили и доброволци от организацията с нестопанска цел We Are The Essentials.


 

При обхождането на гористата местност доброволците се натъкнали на торбичка от аптека, до която жената била видяна малко преди изчезването. По-нататъшните търсения ги отвели до блатиста местност. Там един от доброволците чул тих вик, тръгнал към звука, крещейки името на изчезналата. Миг по-късно те я намерили.

Ану Авасти била в състояние на шок, страдала от дехидратация, а тялото й било покрито със следи от множество ухапвания от насекоми.

 

„Тя просто повтаряше: „Къде са моите момчета? Как са моите момчета?“, казва доброволецът. Пострадалата е откарана по спешност в болница.

Според доброволци жената е оцеляла по чудо, тъй като през този ден температурата е достигнала 43 градуса по Целзий./jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *