Хороскопът на Тамара Глоба за 1 септември: РАК – ден на измама и тъмни страсти; ТЕЛЕЦ – слушайте интуицията си –


Близнаци (22 май – 21 юни)

В живота ви е планиран преход към друга област на дейност или изход към различно ниво на развитие. Не пропускайте шанса си. В делата и намеренията разчитайте на помощта и съветите на близките. Бъдете решени да постигнете целта си. Следобед са вероятни неочаквани новини, които ще доведат до непредвидени разходи.

Дева (23 август – 22 септември)

В този ден е необходимо да се изоставят всякакви финансови транзакции: има голяма вероятност от грешка, която вместо очакваната печалба ще доведе до злощастни загуби. Но на любовния фронт имате късмет – не пропускайте шанса си!

Козирог (22 декември – 19 януари)

По-добре е да не отлагате нещата за дълго време. Особено успешна и ползотворна ще бъде първата половина на този ден. Дава възможност за решаване на сложни проблеми.

Лъв (23 юли – 22 август)

Благоприятен ден. Той ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Добър ден за спорт, упражнения, комуникация, брак, зачеване. Следобед са вероятни неочаквани добри новини.

Овен (21 март – 19 април)

Не бъдете упорити и амбициозни днес, особено за целите на показността. Освен това денят е неблагоприятен за индивидуални начинания в кариерата. Дори да ви се струва, че сте пълни с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо днес не трябва да посещавате шумни колективни събития и да поемате куп задължения.

Рак (22 юни – 22 юли)

Изключително неблагоприятен ден, ден на съблазън, измама, бурни тъмни страсти. Финансовото ви състояние ще се влоши донякъде. Може би ще загубите ценно нещо или ще върнете стари дългове. Има вероятност от пожар или остър конфликт с непознати. Бъдете внимателни в отношенията с хората. Не губете смелост и самообладание.


Риби (19 февруари – 20 март)

Атмосферата на този ден едва ли ще отговори напълно на любовните надежди на Рибите и техните вкусове. Романтичната среща ще протече по нежелан сценарий за тях. Звездите предупреждават свободните представители на зодия Риби за нови приключения, а на тези във връзка им се напомня, че днес може да ги застигне неприятно минало.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Денят не е без трудности, но вие се справяте добре с тях. Възможно е да възникнат разногласия в работата и у дома. Но вие запазете самообладание, не се поддавайте на провокации и намерете начин да изгладите всички остри ъгли, преди да е избухнал конфликт.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Денят не върви толкова зле, но искате още. Опитайте се да си поставите реалистични цели и обективно да оцените ситуацията. Така ще избегнете напразни очаквания и излъгани надежди. Много помагат старите познати и отличната ви интуиция.

Телец (20 април – 20 май)

Труден ден, който ще премине под знака на неразрешени проблеми в бизнеса или личния живот. Преговорите с партньорите ще бъдат трудни и вероятно няма да доведат до осезаеми резултати. Може би ще получите важно съобщение, което ще ви накара да тръгнете на пътуване. Възможни финансови проблеми, свързани с покупка или домакинска работа. Ако обаче слушате интуицията си, тогава всичко ще се окаже най-добро.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В деловото сътрудничество бъдете внимателни, не са изключени авантюристични ситуации, водещи до големи щети. Но интуицията няма да ви подведе днес. Ако хората, с които правите бизнес, не ви вдъхват доверие, тогава направете крачка назад.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Интуицията ви препоръчва днес да откажете да общувате с хора от миналото – освен негативизма, от който се опитвате да се отървете няколко години, това няма да донесе нищо друго.