Хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. от Василиса Володина: ТЕЛЕЦ, нови възможности! ВЕЗНИ, голям късмет ви очаква! –


Овен

В първите дни на седмицата полагайте максимално усилия в работата. Избягвайте спонтанното харчене. Възможно е да получите интересно предложение за работа. Не се заемайте с нови проекти в края на седмицата. Изграждайте отношения с членовете на семейството.

Телец

Ще можете да се справите с всяка задача. Пред вас се отварят нови възможности. Възможни са двусмислени ситуации в кариерата. Бъдете предпазливи. Не поемайте рискове и не влизайте в конфликти.

Близнаци

Трябва да поработите сериозно върху себе си. Пригответе се да се усъвършенствате. Скоро ще получите предложения за работа. Погрижете се за семейството и дома си.

Рак

Помислете за себе си и вашите желания. Планирайте дните си рационално. Не се претоварвайте със задачи. Пазете се от негативни емоции. Вярвай в себе си.

лъв

Вслушвайте се в себе си и в желанията си. Ще можете да разберете какво е важно за вас точно сега. Отделете повече време за почивка, излезте на чист въздух.

Дева

Пред вас се открива уникална перспектива. Концентрирайте се върху същественото. Не се разсейвайте от второстепенното. Трябва да разнообразите свободното си време.

Везни


Избягвайте разточителните разходи. Не вземайте прибързани решения. Голям късмет ви очаква в кариерата. Следете здравето си и контролирайте диетата си.

скорпион

Вие сте пълни със сила и енергия. Не се страхувайте да изразите себе си. Пазете се от приключения. Възможни са финансови приходи. Трябва да организирате празник за семейството и приятелите.

Стрелец

Голям късмет ви очаква в нови проекти. Можете да планирате важни срещи. Доверете се на интуицията си. Не противоречете на желанията си.

Козирог

Тази седмица ще бъде предизвикателна и напрегната. Ще имате още нови задачи. Няма нужда да се самосъжалявате, бъдете отговорни. Подхождайте правилно към всеки бизнес.

Водолей

Възможни са промени в кариерата. Бъдете търпеливи и упорити. Не обсъждайте личния живот с колеги. В средата на седмицата можете да пазарувате.

Риба

Това е страхотно време за творчество. Отделете време за любимия човек. Довършете важните неща. Доверете се изцяло на интуицията си.