Хороскоп за утре, 10 юли: ОВЕН Удовлетворителни постижения! СКОРПИОН Добри възможности! КОЗИРОГ Проявете повече търпимост! –


ОВЕН
Удовлетворителни постижения
Денят може да не е от най-ползотворните, но пък със сигурност ще е интересен. През днешния светъл ден се включва космическата енергия на любовта, пречистване на мислите

Понеделник е поредният успешен и твърде ползотворен ден за представителите на Овен, през който разполагате със силен късмет за реализация на личните цели. В семейните взаимоотношения и тези с приятели, не е изключено да възникне напрежение, поради лесно доловима нечестност.

ТЕЛЕЦ
Успявате чрез честност
Днес ще имате възможност да си починете и да съберете сили за всичко, което ви предстои през следващата седмица. През днешния ден за ваше успокоение ще получите добри новини, от неочаквано за вас място. Затрудненията, с които се сблъскват Телците възникнат поради нежеланието на родените в зодията да се съобразят с истината. А истината е следната – сега не е възможно да постигнете целите си с хитруване и лъжи.

БЛИЗНАЦИ
Напрежение
Новостите ще ви вълнуват и ще ви носят добро настроение. Постиженията ви са налице и ще ви изпълват с доволство. Днес е хубаво да вършите добри дела, да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност. Последният ден от календарната седмица не се различава от предните два в разгръщането си, защото е характерен с появата на проблеми и кавги.

РАК
Бъдете много внимателни
Заслужено ще поискате за себе си повече развлечения и отдих, загърбвайки умората и стреса от последните дни. Много лош и неприятен ден, който предупреждава да действате много внимателно при реализацията на целите си, защото сте застрашени от нещастни случаи, и да не участвате в конфликти. И зя вас е важно да сте честни във взаимоотношенията си, защото ще предизвикате конфронтация.

ЛЪВ
Нестабилност
Известни затруднения ще се появят днес в усилията ви да наложите идеите си. Сред партньори, колеги, ръководители, съпрузи, роднини или децата ви аргументирано ще отстоявате позициите си и следвате целите си. Неделя е носител на благодатни възможности за съвместни партньорски ангажименти, чрез които ще достигнете до добри печалби. Не се опитвайте да реализирате намеренията си чрез неправомерни средства, защото методите ви ще бъдат разкрити.

ДЕВА
Сполука
Много бързо и успешно ще се справите с пропуските си в работата, непонятно е въобще как сте ги допуснали, предвид старанието ви. Акуратно ще се включите в обсъждане и подготовка на нови проекти, идеи или други, важни за вас действия. Благоприятните социални условия за успешна реализация на материалните и личните ви цели, подчертават, че успешното постигане на намеренията е валидно и относно разрешаване на спорове или за отстраняване на проблеми от обществено естество, предизвикващи нестабилност.


ВЕЗНИ
Владейте се
Всичко, което постигнете днес ще ви носи удовлетворение. Изпълнени сте с увереност и енергия, за да планирате дългосрочни цели. Възползвайте се от познанията си по въпросите, които ви занимават сега и останете прецизни в действията си. Неделя разкрива много добри възможности за успешна дейност в социалните среди, но едновременно с това предупреждава, че агресивното поведение, хитруването и лъжите във взаимоотношенията ще предизвикат остри кавги с тежко развитие, и в много случаи  непредсказуем финал.

СКОРПИОН
Добри възможности
Добрите ви контакти ще повлияят на нечие решение във ваша полза. Проявявайте милосърдие и състрадание, вършете добри дела за ближните си и не пренебрегвайте онези, от които в някаква степен сте зависими. Положителен ден  с добри възможности за реализация на материални и финансови цели, но и проблематичен във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса, и със служебната администрация. Избягвайте кавги.

СТРЕЛЕЦ
Успех, но и противоречия
Нова емоция ще ви дойде навреме. Добри парични доходи в резултат на упорита работа по отминала задача. По въпроси, свързани с професионалните ви, политически, социални и лични намерения ще търсите и размишлявате върху причините. Неделя е благоприятна за реализация на целите ви, особено тези които са свързани с пътуване или засягат преговори, но във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса ще възникне острота, която бързо ще роди скандал, придружен с лоши удари от другата страна.

КОЗИРОГ
Проявете повече търпимост
Един чудесен ден изпълнен с разбирателство и веселие. Ще усещате хармония в себе си и света около вас. Упорити и последователни в намеренията и действията си, ще създавате условия за напредък. Неделя е един от дните, за който трудно може да се каже, че подчертава едно от най-ценните ви качества – търпението. Денят ще изнерви мнозина от зодията, но е добре да се владеете, за да избегнете кавги и неприятности. Печелившите ви възможности са добре подчертани.

ВОДОЛЕЙ
Финансова сполука
В много отношения ще привличате вниманието на колегите и хората от обкръжението ви. Амбициите и стремежът ви на всяка цена да постигнете повече ще направи деня ви динамичен. Благоприятен ден за парични печалби, за успешни контакти в обществото, или за начало на емоционално пътешествие в страната или в чужбина. Лошото за този ден е повишената нервност у почти всички Водолеи, която ще намери израз под формата на скандал с околните.

РИБИ
Силна нервност
Партньорските споразумения ще поставят начало на нов етап от общата ви работа. Постигнати договорености и финансови придобивки ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Този ден е доста благоприятен, и въпреки, че носи и нервност, ясно подчертава, че това, към което сте се запътили, безусловно  ще се превърне във ваше притежание. Денят е значим и с това, че поставя началото на успешен етап. Проблематично е спокойствието. Нервността ви е висока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *