Не давайте втори шанс на тези зодии, ще ви забият нож в гърба


Понякога любимият ни човек прави нещо, с което ни наранява и ни причинява голяма болка и страдание. Ние от своя страна сме готови обаче а му простим. 

вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмар. Споделихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Не всички зодиакални знаци всъщност се учат от грешките си и са готови отново да подкопаят гласуваното им доверие. Такива хора никога просто не се променят.

Астрологията ще ни помогне да разберем кои представители на зодиака не трябва да получават никакъв шанс, защото просто ще го пропилеят, а вие ще си загубите времето.

Овен

Овните са огнен знак. Те са много упорити и арогантни. Никога не признават грешките си, дори и да са наясно, че грешат. Овните не признават вината си, но дори и да са хванати случайно по „бели гащи” и да обещаят да не гафят отново, то това ще се случи пак.

Телец

Телците не могат да мъчат съвестта. Те признават вината си и наистина искрено се разкайват. Телците не обичат да нараняват любимите си хора. Те със сигурност заслужават да им се даде втори шанс, но два ли има смисъл. По-скоро самият  Телец след като е сбъркал да реши да сложи край на отношенията ви.

Близнаци

Близнаците могат да допуснат грешка и често си признават за нея, но дали заради измъчващата ги видна или заради желанието да получат опрощение, не е ясно. Близнаците много често мамят половинките си и постоянно премълчават всяка своя грешка, защото не желаят да ги нараняват. Може да им дадете втори шанс, но дали е имало смисъл да го правите, ще разберете след време.

Рак


Раците са много мили към близките си хора и много рядко биха си позволили да направят гаф. Ако все пак това се случи, те ще признаят след известно време. За представителите на този знак загубата на любим човек е нещо апокалиптично. Раците със сигурност заслужават втори шанс.

Лъв

Лъвовете са много арогантни и винаги са готови да направят това, което искат. Те няма да се тревожат че с действията си ще ви наранят. Даването на втори шанс на такъв човек е груба грешка и няма смисъл.

Дева

Девите рядко нараняват близките си. Ако обаче направят грешка, те са способни да направят всичко, за да я изкупят и поправят От всички 12 знака в Зодиака те най-много заслужават втори шанс.

Везни

Те рядко правят лоши неща, но ако сбъркат, никога не си признават, без значение какво ще им струва. Близките хора на Везните трябва а са наясно, че те много лъжат и да не обръщат внимание, че го правят. Няма смисъл да им давате шанс.

Скорпион

Тези зодии нараняват често близките си заради предателства. Те обичат да флиртуват и трябва да бъдат дебнати. Има само два изхода или ще му дадете да ви изневерява или просто се разделете с него.

Стрелец

Стрелците правят грешки. Те ще го скрият от вас, но дълбоко в душата си са наясно, че не са прави Стрелците заслужават втори шанс, но повторят ли грешката си, то тогава наистина прекратете контактите си с тях.

Козирог

Козирозите много рядко биха направили нещо, с което да навредят на любимия си човек. Те никога не прощават предателство именно затова не биха го сторили. Козирозите заслужават втори шанс защото биха направили абсолютно всичко, за а си върнат доверието ви.

Водолей

Те никога няма да се разкаят за грешките си, тъй като са много упорите Те обаче се притесняват искрено, когато хората не им прощават. Дайте им втори шанс само, ако си заслужат такъв.

Риби

Рибите никога не биха си простили, ако наранят любимия си човек. Половинките им се доверяват напълно и дори и те да сбъркат някога, им се дава втори шанс, защото са готови на всичко, за да изкупят грешките си./jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *