Край на черните дни! Тези зодии обръщат съдбата си през втората половина на юли –


Като правило животът през юли става по-труден, но някои късметлии имат късмет – животът им ще стане като в приказка.

 

Близнаци, Дева и Риби от началото на месеца ще усетят, че късметът е на тяхна страна. Лошият период ще приключи и финансовите проблеми ще останат настрани. Вероятно Близнаци и Риби ще бъдат повишени на работното място.

 

Девата също ще започне благоприятен период на работа. Може да им бъде предложена мечтана работа и добра заплата.

Що се отнася до личния живот, положителните промени в една или друга степен са възможни за представителите и на трите знака на зодиака.

Тези, които са в активно търсене, ще могат да се срещнат със своята сродна душа и да намерят дългоочаквано щастие.

 

През юли Близнаци, Дева и Риби ще се чувстват по-добре здравословно. Депресията ще спре, ще дойде мирът. В края на лятото представителите на тези зодиакални знаци просто ще се радват на живота си.


Раците и Везните също ще теглят чертата на черните дни през средата на юли . Предстоят само положителни събития, море от любов и интересни срещи.

юли за Раците и Везните е благоприятно време за изграждане на кариера. Успехът ще ви съпътства до късна есен. Всичко, с което Раци или Везни се заемат през юли , ще се получи по най-добрия възможен начин.

 

Раците и Везните през юли ще могат да намерят своето място в живота, което са търсили толкова дълго. Възможни са интересни и полезни контакти. Бъдете нащрек! Не пропускайте възможността да срещнете нов човек.

Лъвовете, Водолеите и Козирозите през юли ги чакат радикални промени в работата и личния живот. Определено това ще е най-светлият месец тази година. Ще погледнат много неща от различен ъгъл.

Вероятността за положителни промени в личния им живот е висока. Ако не сте женени, тогава дългоочакваната среща с любимия човек може да се състои в края на месеца. Основното е да сте готови за нови познанства.