На нож! Симона Загорова обяви: Омъжвам се! Глория побесня: Само през трупа ми! (ВИЖ ТУК)


Симона Загорова има връзка от почти цяла година. Това стана ясно преди дни, както и че избраникът й е неин колега музикант, в частност – китарист. Двамата се запознали покрай работните си ангажименти и в началото били приятели, но химията не закъсняла.

Симона хлътнала до уши и то дотам, че все по-често оставяла на отглеждане малката си щерка Галина при своята баба, за да може тя спокойно да отърчи при гаджето и да правят това-онова…

Глория, разбира се, била запозната със ситуацията от самото начало и нямала против щерка й да е влюбена и да си има мъж. Но щом преди дни чула думата „сватба“ от устата на дъщеря си, побесняла.


Симона искала да се омъжи за любимия си и то колкото може по-скоро, но Глория й заявила – само през трупа ми! Всъщност реакцията на примата на фолка си има обяснение, има си и логика. Глория вече не мисли само за щастието на щерка си, но и за доброто и сигурността на внучка си.

„Все пак това е чуждо дете за приятеля на Симона и Гло се тревожи как той ще се отнася с малката, ако се оженят и станат семейство. Тя убеждава Мони, че не бива да бърза, а трябва добре да изпита и да провери въпросния, преди да му довери и себе си, и детето си“, коментират запознати. И, реално погледнато, певицата е напълно права.

Източник: https://razkritia.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *