Галя от Каризма ужасена от себе си: Заприличах на прасе и спешно тръгнах на фитнес! (СНИМКИ)


Кой не знае Галка Малка, както я наричаха преди време… Дуетната половинка на Миро от Каризма – Галина Курдова, отдавна се е скрила от светлините на прожекторите и живее спокойно живота си, както самата тя споделя. Е, наскоро обаче реши да се появи отново, за да насърчи момичетата и жените да се грижат за себе си и да спортуват.

Галя от Каризма ще чукне 45 лазарника след месец. Тя изглежда завидно добре и никой не може да й даде годините, но ако говорим за лицето. Тялото отдавна й е проблем, на който тя първо не обръщаше внимание, но после се изплаши и се стегна.


От няколко години Галка е натрупала доста килца и най-вече се е отпуснала. Помним навремето, когато дуетът й с Миро бълваше хит след хит в каква уникална форма беше, но явно след славата тя реши да си почине и добре се отпусна.

„Погледнах се веднъж по-критично в огледалото, а оттам ме гледаше дебело момиче. Казах си – Галке, заприличала си на прасе, бягай бързо във фитнеса“, смее се чаровната певица.

Днес тя се хвали, че спортува редовно и спазва режим, благодарение на който е успяла да смъкне и първите сантиметри. И, разбира се, не се отказва, а продължава.

Източник: https://newsbul.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *