Цяла България плаче заедно със Софи Маринова –


Софи Маринова се разплака няколко пъти изминалата вечер на сцената на „Като две капки вода“ заради образа на Лили Иванова, в който трябваше да се превъплъти.

Сълзите в очите на Маринова бяха заради искреното й обожание, което изпитва към голямата звезда на българската естрада. „Всички знаят колко много я обичам. Вечер лягам с песните на Лили Иванова, сутрин ставам с тях. Затова се притеснявам да не би това вълнение да ми изиграе лоша шега и да не мога да изпълня добре песента й“, каза Маринова.


Тя изпълни удивително „Скитница“ – една от най-известните и красиви песни на Лили Иванова. Гласът й звучеше досущ като този на примата на българската естрада. След края на изпълнението си Софи Маринова отново се разплака от вълнение, а публиката стана на крака.

С това свое изпълнение Маринова за първи път, откакто е в шоуто този сезон, спечели наградата от 1000 лв. Дари я на КГБ – Клуб на готините баби, които се грижат за студенти с увреждания.

Въпреки това тя остана извън 4-мата финалисти в шоуто. Те са Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи и Милица Гладнишка. Ще се състезават другия понеделник, когато един от тях ще стане победител единствено с гласовете на зрителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *