Хороскоп за 2 февруари 2023г-Дева Денят ще донесе много поводи за радост, приятни изненади и добри новини –


Овен

Имате много работа, така че се опитайте да не губите нито минута. Трудните дела, дори и да изглеждат неприятни, трябва да се заемете сутрин – все пак това е най-ползотворната част от деня. В същото време можете да планирате преговори, включително с хора, с които не сте сътрудничили преди.

Труден ден по отношение на личните отношения. Взимате решения, които не ви харесват. Бъдете готови за критика и се опитайте да не отговаряте с груби и обидни забележки.

Телец

Започнете деня без суетене и бързане: през първата половина е важно да вземете обмислени решения и да не извършвате необмислени действия. На първо място, това се отнася за професионалната сфера, особено след като сте склонни да се разстройвате поради всякакви грешки, направени в работата.

Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели, всякакво общуване в неформална обстановка, както и за посещение на развлекателни дейности. Можете не само да се забавлявате от сърце, но и да създадете полезни контакти.

Близнаци

Благоприятен ден за работа, няма да е трудно да постигнете успех в него. С охота използвате нови методи, експериментите са успешни. Идеите, които се появяват в този ден, се разделят на два вида: просто успешни и абсолютно гениални. Възможни са полезни контакти.

Ще бъде възможно да направите благоприятно впечатление на хора, които ще ви отворят пътя към висините в кариерата. Никой няма да може да ви заблуди или да злоупотреби с лековерието ви. Вие сте наблюдателни и моментално изваждате наяве всеки, който е дори малко неискрен с вас.

Рак

Чудесен ден за творчество, разнообразни експерименти и търсене на нестандартни решения. Не вървете по утъпкания път: търсете своя собствен път и не се съмнявайте, че той ще ви доведе до целта. Благоприятен ден за нови запознанства, начало на бизнес отношения.

Има шанс да си намерите нова работа или да сключите договор за дългосрочно сътрудничество. Романтичните отношения се развиват хармонично, острата интуиция помага да се намери общ език с близките: вие се досещате за мислите, чувствата и желанията на други хора.

Лъв

Ще има възможност да общувате с интересни хора, да създадете полезни контакти и да се договорите за съвместни дейности. Все пак трябва да се има предвид, че обсъжданите през този ден въпроси няма да бъдат окончателно разрешени и ще трябва да се върнете към тях по-късно.

Не всички проблеми са лесни за разрешаване, но с постоянство можете да ги преодолеете. Възможни парични постъпления, включително непланирани и значителни. Обърнете специално внимание на информацията, която получавате следобед: скоро ще ви потрябва.

Дева

Денят ще донесе много поводи за радост, приятни изненади и добри новини. Няма да скучаете: очакват ви интересни неща и вълнуващи разговори. Ще има възможност да се докажете, да покажете на какво сте способни. Можете да помечтаете малко, да се отдалечите от обичайния начин на действие.

Важните решения трябва да се вземат сами: интуицията няма да ви подведе и е по-добре да се съсредоточите върху нейните съвети, отколкото върху съвети отвън. В следобедните часове ще се изисква разбираемост в контактите, тъй като по това време съмнителни личности ще достигнат до вас.

Везни

Добър ден да покажете лидерски качества, да покажете, че сте в състояние да се справите с решаването на всякакви въпроси. Вие сте инициатор на конструктивни и ползотворни дискусии, използвате всяка възможност да изразите своята гледна точка.


Появяват се нови съюзници, благодарение на които става възможно решаването на някои сложни бизнес въпроси. Добре познавате хората, първото ви впечатление от нов познат ще бъде правилно. Можете да приемате гости, да организирате необичайни партита.

Скорпион

В този ден сте в състояние да се справите с всяка задача, която изисква решение. Имате достатъчно жизненост и енергия, за да сложите ред не само в делата си, но и да помогнете на онези, които се намират в трудна ситуация. Проявата на инициативност в бизнеса е добре дошла, можете да започнете работа по съвместни проекти.

Ще има шанс да поставите нови акценти в отношенията с ръководството и бизнес партньорите, да постигнете по-голямо уважение и признание на вашите заслуги. Добър ден да си направите краткосрочни планове и да започнете да ги изпълнявате. Приятели и роднини ще се радват да ви помогнат днес. Може би началото на романтична връзка.

Стрелец

Ще има малко повече работа и грижи от обикновено, така че се опитайте правилно да управлявате времето си и да не го губите напразно. Опитайте се да не се увличате твърде много в разговорите с бизнес партньори и колеги: обсъждането на текущи дела може да бъде интересно, но едва ли плодотворно.

Внимавайте с парите – колкото по-малко разходи, толкова по-добре. Добър ден за закупуване на неща, които ще бъдат използвани не само от вас, но и от вашите близки. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни, но романтичните може да не оправдаят очакванията.

Козирог

Действайте решително и ще имате шанс да реализирате дългогодишни планове. Едва ли някой може да те спре. Благоприятен ден за делови преговори: водите ги много убедително, така че почти не срещате възражения. Възможно е сключване на споразумения, които ще ви позволят да реализирате значителни печалби.

Има нови идеи за подобряване на дома или преместване. Не си струва да действате прибързано, но мислите, които са ви посетили, заслужават внимание и обсъждане с близки: заедно можете да обмислите всичко.

Водолей

Денят е натоварен и напрегнат, но успявате да запазите спокойствие. Това е много удобно, защото ви очаква среща с много емоционални хора. Ако не беше вашето спокойствие, споровете едва ли биха могли да бъдат избегнати. Дипломатичността и тактът помагат да се постигне компромис, а в някои случаи дори да се договори примирие със стари врагове.

Симпатиите пламват бързо и ярко, оказвайки се особено приятни, взаимни. Любовта от пръв поглед не е изключена. Водолеите, които ще имат шанс коренно да променят живота си към по-добро, със сигурност ще се възползват от него.

Риби

Ще бъдете толкова заети с чужди дела, че за известно време ще забравите за собствените си проблеми и трудности. Това ще ви помогне по-късно да ги погледнете от нова гледна точка.

Добър ден за планиране и започване на нови проекти; препоръчително е предварително да привлечете подкрепата на съюзниците – точно сега няма да е трудно да преговаряте с тях. Рибите по-често от обикновено си позволяват резки изказвания, критични забележки. Това не е много приятно за другите, но те все още не се обиждат – и затова кавгите могат да бъдат избегнати.