Хороскоп за утре 2 февруари-ДЕВА Финансови противоречия, ВЕЗНИ Прагматизмът не означава хитрост –


ОВЕН
Не се поддавайте на нервност
Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Като цяло сряда е добра, но възникват ситуации, които ще предизвикат ярко нервно напрежение, и ако не се владеете добре ще последват проблеми.

В повечето случаи засягат взаимоотношенията в дома. Делово ангажираните да не влизат в конфликти със заобикалящите. Успешни контакти.

ТЕЛЕЦ
Владейте  се
Предстоящите задачи ще приковат вниманието ви и за странични занимания няма да ви остане време. За Телците се очертава начало за трансформации, чиито показатели на настоящия етап са достатъчно надеждни. За успешното им разгръщане е необходимо да демонстрирате настойчивост, а ако сте и достатъчно сдържани, реализацията на целите ― близките, а и по-далечните, е сигурна.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте остротата
С правилната си преценка за хората и събитията, успявате да намирате верния тон във всеки момент, което ви носи предимства. Характерното за днес звездно влияние е двойствено и предизвиква както положителни, така и отрицателни събития. Въпросната двоякост подбужда и към нетърпение, което е особено противопоказно за хармоничните взаимоотношения с хората от обкръжението. Действайте внимателно.

РАК
Лични проблеми
На част от вас днес предстои важно събитие, което наистина ви притеснява. Множеството положителни показатели, характерни за условията, в които Раците се намират днес, са чудесна за повишена активност в деловите и обществените среди. Външните  показатели са много добри, но на ниво личен капацитет и себеусещане, ситуацията е различна. Затруднени сте.

ЛЪВ
Кавгите са вредни
Предвиждате много задачи за днес, което предполага и добра организация, каквато всъщност няма да липсва. Сряда ще премине много добре, ако разчитате на хармония във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Така реализацията на целите ви ще е сигурна. Някои от зодията несъмнено ще успеят, защото ще се възползват от ползотворните показатели, но други ще влязат в кавги.

ДЕВА
Финансови противоречия
Случайно получена информация ще ви помогне окончателно да избистрите позицията си по даден проблем. Шансът на Девите за реализация на целите е много силен, но във всички случаи следва  да действате по делата си без хитрост и в условия на разбирателство. Спазването на предупреждението да не си служите с хитрост е много важно, особено във финансовите ви  взаимоотношения.


ВЕЗНИ
Прагматизмът не означава хитрост
Хубавите взаимоотношения, които имате с хората около вас ви помагат да работите и се развивате професионално. Този ден е много силен за Везните, защото твърде ярко подчертава предимствената ви позиция  за реализация на целта, към която сте се насочили. Задължително е обаче да не се правите на хитреци и да не лъжете. В противен случай ще последва забавяне, а за някои и изчерпване на доверие.

СКОРПИОН
Проблемност
Едва ли ще останете недоволни от днешния ден, тъй като с всичко, с което се захванете се справяте чудесно. Сряда ще е спокойна и уравновесена, но не всички от зодията. Видимо е, че повечето от Скорпионите дълго време вече са в състояние на повишена дразнимост, предизвикана в едни случаи от пречещи и потискащи външни  фактори, а при други проблемите са различни но предимно лични.

СТРЕЛЕЦ
Активните успяват
Успявате в начинание свързано с големи инвестиции. Въпреки че паричното ви участие няма да е голямо отговорностите, които ще се наложи да поемете са значителни. Този ден е много важен за Стрелците. Действате ли активно по целите си, сполуката няма да се отдалечи от вас през следващите шест седмици. Всъщност, всичко зависи от готовността ви да се разгърнете интензивно в деловия сектор и за по-дълго време.

КОЗИРОГ
Повишена нервност
Денят ви ще мине по-приятно, ако избягвате излишните спорове и изразите доброто си отношение към хората около вас. Сряда е успешна за Козирозите и няма съмнение, че бихте могли да осъществите предначертаните си ангажименти въпреки, че значителна част от родените в зодията са твърде изнервени. Шансът ви успех в личен план е много силен. Изразителен в не по-малка степен е и деловият.

ВОДОЛЕЙ
Ден за лични цели
Обмисляйки правилните действия с хора от бизнеса, ще работите за подготовката и реализацията на предстоящ проект. Водолеите няма да сгрешат ако посветят деня на лични цели. С ангажименти от делови порядък е добре да се заемат само онези, които са убедени,че всичко необходимо е предварително подготвено. Ако не е така – не се захващайте. В обществените контакти избягвайте противоречията.

РИБИ
Подготвителен етап
Ще засилите комуникациите и ще получите повече информация по интересуващи ви въпроси. Астрологическата традиция приема, че нов жизнен етап започва при настъпването на рождения ден на личността, което наистина е така, но сега за вас се разгръща предварителен времеви отрязък, през които ще придвижите много от целите си в желаното направление. Действайте честно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.