Новолунието отвори ПОРТАЛ на КЪСМЕТА на тези 4 зодии – уверете се, че сте сред тях –


В събота, 21 януари , настъпи първото за годината новолуние във Водолей и този аспект представлява период, в който трябва да установите баланс между интересите си и жертвите, необходими за постигане на целта.

Астролозите отбелязват, че енергията на Водолея подобрява интуицията и ни кара да мислим за бъдещето. Новолунието във Водолей носи нова енергия, която ще засегне всички знаци от Зодиака, но само тези четири зодии ще имат най-голям късмет – звездите отварят за тях истински Портал на късмета , защото от тук нататък ги чакат само прекрасни неща:

двойка любов

Рак

Раци, новолунието ви носи подобряване на материалното ви състояние и най-накрая ще сте доволни от него. Сега можете да пазарувате и да пътувате – неща, за които сте мечтали толкова дълго. Но не прекалявайте, бъдете рационални и оставете излишните пари настрана.


Стрелец

Стрелците отдавна чакат добри новини и сега най-накрая ще ги получат. В допълнение към добрите новини, вие също ще разрешите конфликтите, които имате и тези отношения ще продължат точно там, където са спрели.

късмет в любовта

Лъв

Хората, родени под тази зодия, очакват нещо голямо да се случи на емоционално ниво. Е, скъпи Лъвове, има страхотни възможности да влезете в красива романтична връзка, която ще продължи дълго.

Скорпион

Скорпионите имаха меланхоличен период зад гърба си, но най-накрая той приключи. Астролозите казват, че ви очакват приятни пътувания, запознанства и срещи. Влюбените ще се забавляват с любимия човек. Ще имате период, в който просто ще се наслаждавате и ще си почивате.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.