Всяка болежка в нашето тяло е на нервна почва


Болките които преминават през нас са ясен сигнал, че тялото ни се разболява или се възстановява.

На всеки от нас му се случвало в даден момент през живота да се удари, изкълчи глезен, да скъса мускул и много други травми и наранявания.

Има и такъв вид болки които не се дължат на травми от физически наранявания. а са предизвикани от емоционалното и психично здраве на човека. 

Тези болки могат и да не минават, а да оказват пряко влияние на нашето самочувствие, за това не трябва да бъдат пренебрегвани. Вие трябва да се разберете с вашата душа за да имате духовен мир.

Ще ви запознаем с 7 вида страдания които са отговорни за нашите емоционални състояния.

Болки в гърба

Това е болката която най-често се среща при хората в днешно време. Тази болка понякога може да бъде провокирана, ако сте самотни, че не сте желани, и никой не ви иска. 

В такъв случай трябва да имате силен гръбначен стълб – в преносен смисъл. Излезте с близки хора до вас, да се разсеяте, те по някакъв начин да ви развеселят за да станете по-сговорчиви.

Болка в кръста

Когато изпитвате финансови затруднения, при такава ситуация, може да се обадят болежките в кръста. 

Недейте да оставяте настрана положението в което сте изпаднали, а намерете начин да се справите. Не стойте на едно място, намерете начин!

Главоболие

Когато умората се натрупа и сте силно стресирани, това със сигурност влияе на вашето здраве. 

Нестихващото главоболие, мигренозните ви състояния, психическо претоварване, този стрес и напрежение се трупат ежедневно. 

Направете пауза, релаксирайте, отдайте се на почивка, и излезте с любимите си хора.


Болка в лакътя  

Не сте се удряли но лакътя ви боли? Това е може би, че се противите на нови промени около вас и живота ви. 

Това постоянство може да доведе до напрежение и болка в ставите, лактите и ръцете. Не се противете а бъдете отворени към промяната и ще видите как ще почувствате облекчение.

Болки в бедрата

Подобно като лакътя, болките в бедрата означават, че не искате да се движите напред и се страхувате от бъдещето. 

Всякакви съмнения трябва да се изпарят, и да се отдадете на живота. Промяната е неизбежна, възползвайте се! 

Не се тормозете! Смело напред, с високо вдигната глава, и винаги позитивно настроени!

Болка в областта на врата

Ако пазите в себе си обида, и сте склонни да носите в себе си злоба и възмущение към близки хора дори и към себе си, то вие доста често страдате от болка във врата. 

Ако желаете да се отървете от тези неприятни схващания и болки, почнете да гледате позитивно на хората около вас, и се научете да прощавате.

Болки в раменете

Има момент когато усещате, че всички са на раменете ви. Това е голям товар който поемате и го влачите със себе си цял живот.

Това е болка която тлее, трудно можеш да е пренебрегнеш, но за да се избавете от нея, трябва да направите нещо различно което да отвлече безпокойството и тревогите ви. 

Престанете да приемате върху себе си, не само вашите но и на хората проблемите. Ако го направите ще се почувствате така все едно не камък а скала е паднала от раменете ви!

Aко статията ви допада може да ни последвате и да я споделите с вашите приятели:

ИЗТОЧНИК: search-2.blogspot