Разбра се кой е извергът блудствал с 8-г момиченце в кравеферма край Добрич СНИМКА


Районната прокуратура в Добрич предаде на съд 40-годишен мъж за блудство с малолетно лице и за противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Както съобщи, С. М. бе задържан във връзка с изчезването на осемгодишно момиче на 3 август м.г. от центъра на Добрич, където детето е играело със сестрите си, на шест и 12 години, докато майка им е на работа в курортния комплекс „Албена“.

 

Жената отглежда сама трите си деца в областния град. Тя разбира от другите две, че осемгодишната ѝ дъщеря липсва и подава сигнал в полицията. След по-малко от 24 часа момичето е върнато у дома.


Децата често просели, припомнят от обвинението. С. М. се възползвал от това, че на 3 август пострадалото момиче е поискало от него пари. Той дал един лев на детето, след което предложил да му купи сладолед.

Впоследствие двамата се отправили към кравеферма в село Плачидол, където обвиняемият, родом от село Котленци, живеел и работел.

В хода на разследването са иззети записи от видеокамери, на които се вижда, че двамата слизат от лек автомобил до подлеза между центъра и градския парк „Свети Георги“ в Добрич. Органите на реда установяват мъжа и го задържат.

Ако бъде признат за виновен, С. М. може да получи наказание „лишаване от свобода“ за срок от една до шест години за първото престъпление и от три до десет години за второто. Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия районен съд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.