Млад мъж се прибра вкъщи с хрема и след няколко часа почина внезапно


Млад британец се прибра вкъщи с хрема и главоболие, а 36 часа по-късно почина, съобщава Manchester Evening News.

Сестра му Ками разказва, че преди коледните празници 28-годишният Рийс, който страдал от аутизъм, се оплакал, че се чувства зле. След като взел два парацетамола по съвет на родителите им, той си легнал.

Въпреки влошеното здравословно състояние младият мъж бил в добро настроение, затова и неразположението му не предизвикало особено безпокойство.

На следващия ден Ками си останала вкъщи, за да се грижи за болния си брат. Приготвила му любимото ястие – пиле и чипс, и го занесла в стаята му.

Не изпускай тези оферти:


 

След малко обаче забелязала, че вратата на стаята е отворена. Британката се учудила как брат й е успял да изяде всичко толкова бързо, но когато влязла в вътре, брат й, който бил до вратата, се строполил върху нея.

Тя го завлякла до леглото, след което извикала линейка. В рамките на първите два часа от пристигането си в болницата младият мъж претърпял два сърдечни ареста и бил поставен на животоподдържаща апаратура.

Лекарите установили, че Рийс има полиорганна недостатъчност, причинена от пневмония и двата сърдечни ареста. Медиците предупредили шокираните близки, че органите му отказват и единственото, което могат да направят за него, е да облекчат състоянието му.

Шест часа по-късно Рийс починал.

„Беше много внезапна и бърза загуба. От разболяването до смъртта му минаха по-малко от 36 часа. Буквално сме зашеметени“, споделя сестра му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.