Това ли е голямата любов на Слави? След третото раждане стана неузнаваема


Майка за трети път е станала голямата любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова. Бившата танцьорка от балет „Магаданс“, която разби сърцето на Дългия, е родила още едно дете на треньора по бокс Коко Колев.

Това ли е голямата любов на Слави? След третото раждане стана неузнаваема

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го смени с Колев. След като учидолецът я изгони от дома си, тя изпадна в нелегалност. Въпреки че се пазеше от публичност, се разбра,  че с Коко имат две деца. Скоро обаче двамата са станали родители и на трети син. Самоличността на наследниците си те пазят в абсолютна тайна и не ги показват никъде. Известно е само, че са три момчета и се казват Матео, Лука и Нико.


Мартина обаче открито говори за живота и трудностите му когато си майка на три деца. Отскоро тя се занимава с лекции на тема психология и личностно развитие, като заедно с мъжа си споделят житейския си опит във видео семинари в интернет. Покрай духовното извисяване те решиха да зареждат светския живот в столицата и да заживеят в хармония с природата. Поради тази причина са пуснали за продан жилището си в столичния луксозен квартал „Бояна“, което бе подарък на Мартина от Трифонов. След като напуснали София са се преместили в почти обезлюденото старозагорско село Шаново, пише „Ретро“.

Източник: https://www.marica.bg/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.