Сеч в bTV! Свалят от ефир любим водещ на всички българи


Би Ти Ви казва сбогом на единственото оцеляло в национален ефир ежедневно вечерно шоу. Според новата програмна схема, предаването на Цитиридис ще се излъчва само в петък за един час.

Така Николаос ще се прости със срещите със зрители всяка делнична вечер, а и със солидната заплата, която взимаше. Сега бюджетът на шоуто е орязан драстично. Освен това голяма част от екипа вече е освободен, пише в. „Филтър“.

Три години след старта, съдбата на предаването е нерадостна. Вечерното шоу, което тръгна с гръмка рекламна кампания през 2020 г., не успя да оправдае надеждите за висок рейтинг, на който много залагаха от Би Ти Ви след раздялата със Слави Трифонов.


За проблеми с предаването на Цитиридис всъщност стана ясно още преди година, когато времетраенето му бе намалено от един час на 30 минути.

За капак Николаос не успя да пребори конкуренцията и в новогодишната нощ, когато бе бит по рейтинг от „Щръклица“-та на БНТ. А това още повече сгъсти черните облаци над главата му. По всичко личи, че скоро Би Ти Ви окончателно ще се раздели с гръцкия водещ.

Няма спор – да се прави ежедневно вечерно шоу не е никак лесна работа. И БНТ, и Нова се опитаха да създадат такова, но се провалиха. Единственият, който оцеля цели 19 години в Би Ти Ви, бе Слави Трифонов.

Източник: https://www.marica.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.