Глория проговори за раздялата с Добромир! Оказа се, че… СНИМКА


Преди няколко дни се разнесе страшна мълва за скандална раздяла между Глория и младото й гадже Добромир. Злите езици шушукаха, че Примата на фолка е хванала любимия си в страшна издънка. Била открила чатове с по-млади жени, на които обяснявал, че е с Гло заради парите й. 

 

Певицата, която започна да парадира с личния си живот след появата на Добромир, най-накрая реши да затвори устата на всички хейтъри и го направи само с една единствена снимка.

Появи се любовен кадър на Глория и Добромир, който е направен в Доминикана, където са в момента на почивка. С тях е и дъщерята на Глория – Симона Загорова, която явно добре се разбира с доведения си баща. Но пък те са и на почти една и съща възраст, така че е разбираемо.


Остава загадка как Симона е приела гаджето на майка си, която направи всичко възможно да я раздели с любовта на живота й – Даниел, от когото роди момиченце. Припомняме ви, че Симона обяви раздялята през февруари миналата година, а лятото наш репортер ги хвана да се крият в долнопробни хотели на Черноморието, за да не разбере Глория, че пак са заедно.

Примата на фолка била против това дъщеря й да има за мъж обикновено момче, което няма професия и не иска да работи, а само да се възползва от благата на двете певици. Друг е въпросът, че Глория прави същото сега с младото си гадже, което няма сериозна работа и образование и е на издръжка при певицата./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.