Глория бясна, изхвърли младото гадже! Прочела му чатовете с…. –


Наскоро примата на фолка коментира пред северномакедонско издание следното: „Жените харесват по-млади мъже, аз също. Нощите с млад любовник са незабравими, а ние се подмладяваме с тях”, обясни разпалено сексапилната певица, която тази година ще чукне достолепните 50 години.

Добромир е с почти 20 години по-млад от фолкаджийката.


 

Аферата й с нацепения батка излезе наяве, когато нейни колеги я разкриха от чиста завист. „Нека завиждат, те не са в състояние да си хванат такова красиво момче. При мен някак се получи, независимо от годините разлика между мен и Добри”, сподели Глория за гаджето си, който май вече е в графа „бивши”.

Според запознати, причината за раздялата е банална – пари. Певицата се дразнела, че Добромир няма никакви реални доходи, а разчита на нейните авоари. Примата на фолка дори му дала да кара нейния „Мерцедес”, но мачото й се качил на главата.

Ако се вярва на мълвата, певицата хванала и чатове на новия си възлюбен с друга жена, доста по-млада от нея. В съобщенията си с момичето нацепения батка обяснявал, че е с Глория „само по интерес” и е готов за необвързващи авантюри. Бясна, изпълнителката начаса му посочила вратата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.