Екстеншъните на участничка в Черешката на тортата се разпаднаха по време на предаването-Видео –


Зрителите ги погнаха и за разпуснатите дълги коси, които мятаха по кухненския плот, докато приготвяха здравословни ястия

След като Мая Савова покани оная силиконова кукла за своя помощничка цялата  социална мрежа изригна срещу нея заради дългите маникюри на двете дами, които са недопустими за домакини, които приготвят храна, пишат от news2.bg

Зрителите ги погнаха и за разпуснатите дълги коси, които мятаха по кухненския плот, докато приготвяха здравословни ястия. Дори нарекоха атрактивната помощничка птицечовка, с  тая огромна уста и напомпани джуки.  Но резилът на красавиците не спря до тук.

В един от последните епизоди неприятностите за Мая Савова  продължиха с пълна сила.


Блондинката закъсня за вечерята на Иван без да стане ясно защо.

Хубавицата се появи доста по-късно, но отново започна да я преследва карък. Този път по наблюдателните зрители забелязаха, че екстеншъните на Мая започват да се разпадат. За малко да загуби косата си пред публика.

Когато нафръцканата дама седна на трапезата изкуствената й коса започна да се свлича. Кичурите й падаха, а операторите не спряха да снимат.

Дали „отчаяната съпруга” е била на фризьор, който е некадърник не се разбра, но зрителите я засипаха с негативни коментари заради големия резил. Те написаха: Няма ли кой да каже на Мая, че ще остане без коса. До края на вечерята може да видим и някоя изкуствена мигла да падне в чинията й.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.