И скромната Михаела Маринова се съблече гола-голеничка за евтина слава (Снимка 18+) –


Една от най-даровитите млади изпълнителки у нас, Михаела Маринова , доскоро градеше имиджа на „добро момиче“ и избягваше всякакви провокации в мрежата. Явно обаче Мишето е решила най-сетне да скъса с тази представа за себе си и да се покаже в нова светлина – като секси изкусителка .

Няма нищо лошо, ако зад последните й разголени кадри не прозираше просто жалък опит за евтина и бърза слава .

 

Певицата, която, за разлика от много други притежава наистина завидни гласови данни, предизвика доста противоречиви мнения с решението си – обвиниха я, че така се е принизила до статута на обикновена „кифла“.

Мишето Маринова гола

Не е ясно кой й е дал тази безумна идея, но класата, която излъчваше преди време, отдавна вече я няма. А дори феновете й останаха потресени и не пропуснаха да я „нахранят“.


„От теб само не го очаквахме, но уви. Показа, че и ти си същата дебилна комплексарка като останалите. Какво, срамно е да ходиш облечена ли?! Или е срамно да пробиваш само с таланта си?! Ами хайде, така и така си тръгнала по тоя път, хвани си някой тлъст дъртак с пари, че да си отживееш“, коментират възмутени потребители в нета.

Явно обаче певицата в момента преживява някакъв вид метаморфоза – не само вътрешна, но и външна. Тя промени изцяло стила си на обличане, прическата, грима, а според някои си е направила и ринопластика. На една от последните й снимки пък се виждат чисто нови зъби.

Михаела Маринова зъби

„Добре де, огледало нямат ли – и тя, и Благой Георгиев, че и на Благо жена му, щото и тя нещо конска напоследък?! Каква е тая пуста мода?!“, отново не я пощадиха в мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.