Най-мощното Пълнолуние за 2022 г. е на 8 декември – Ако сте от въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей дългоочаквани промени! –


На 8 декември 2022 г.  ще изгрее пълнолунието в знака Близнаци. През следващите две седмици много обстоятелства обещават да се променят към по-добро, докато ще има възможности за нови начала. Това е такава Луна, която може да предизвика много вълнения и динамика

Във фазата на пълнолунието се откроява невидимото, скритото, това, което може би имаме в себе си, но не сме оценили правилно. Може би не му придаваме значението, което заслужава, дори не искаме да го забелязваме. И тук започва процесът на ревизия: какво съм направил грешно? Какво съм надценил? Оценил ли съм хора и ситуации, които не го заслужават? Всички ние имаме дълъг списък от въпроси, които възникват в светлината на тази луна, на които трябва да отговорим!

Това пълнолуние е особено благоприятно за знаците на Въздуха (Близнаци, Везни и Водолей) и Огъня (Овен, Лъв и Стрелец). Девата и Рибите трябва да бъдат по-концентрирани, за да не пропуснат важни възможности.

Овен

Скъпи Овни, Пълнолунието в Близнаци на 8 декември повишава вашите комуникационни умения. Може да ви помогне да осигурите важни професионални, бизнес, семейни и любовни отношения.

През следващите две седмици най-вероятно ще създадете нови познанства, които ще ви помогнат да осъществите някои от амбициите си.

Въпреки професионалните задължения, ще намерите време и за кратки пътувания, които ще ви освежат.

Ако сте необвързани, тогава вероятно е началото на нова любовна афера.

Телец

Скъпи Телец, на 8 декември пълнолунието се оформя във вашия втори дом, извеждайки финансовите въпроси на преден план.

През следващите две седмици можете да получите нов източник на доходи

Пълнолунието също ще донесе ново усещане за сигурност в любовния ви живот, тъй като е идеално за укрепване на връзката ви с партньора ви или, ако сте необвързани, свързване със сериозен потенциал!

Близнаци

Скъпи Близнаци, пълнолунието ще изгрее във вашия знак на 8 декември, което ще ви донесе дългоочакваните промени.

Вашите лични нужди стават все по-належащи и важни, което означава, че през следващите две седмици ще трябва да ги задоволявате, без да създавате проблеми във връзката.

Ако сте необвързани, това е времето, когато можете да изградите нови любовни връзки чрез приятелската си среда. Но е възможно приятелствата да прераснат в романтични или еротични.

Рак

Скъпи Раци, на 8 декември пълнолунието ще изгрее във вашия 12-ти дом, което ще засили интуицията ви и ще ви позволи да правите правилните планове за напредък в кариерата.

Също така е много вероятно да приемете нови предложения, които значително ще увеличат доходите ви.

Любовните отношения ще се развиват положително. И ако сте необвързани, тогава може да възникне нова любов и връзка и това по някакъв начин ще бъде свързано с вашата работа, сфера на дейност.

лъв

Скъпи Лъв, пълнолунието на 8 декември е особено важно за вас, тъй като ще създаде възможности да сбъднете мечтите си.

През следващите две седмици ще бъдете по-оптимистично настроени, вашата интелигентност и късмет ще бъдат особено подчертани, а всяко ваше усилие ще бъде съпроводено с успех. Подобно развитие ще се случи и в личния ви живот и сега можете да решите да формализирате сериозна връзка. Ако сте необвързани, любовта от пръв поглед ще промени живота ви.

Дева

Скъпи Деви, пълнолунието на 8 декември ще активира вашия дом на работа, кариера и именно тази област ще доминира в живота ви през следващите две седмици.

Двойствеността на знаците ще ви донесе няколко предложения наведнъж, което ще ви постави в дилема, но е по-добре да не отлагате решението.


Моментът е подходящ и за проблеми, свързани с дома и имуществото ви, които могат да бъдат разрешени по най-добрия начин.

Везни

Скъпи Везни, пълнолунието, което се формира в Близнаци на 8 декември, е много положително за вас, тъй като укрепва вашата духовност и разширява хоризонтите ви.

Възможно е през следващите две седмици да ви хрумне страхотна идея, която ще даде старт на кариерата ви, или ще получите важен съвет (може би от чужбина), който ще отвори нов път за вас.

Съществуват идеални условия и за любовния ви живот, тъй като пълнолунието ще ви помогне да вземете важни решения за развитието на стабилна връзка.

скорпион

Скъпи Скорпиони, пълнолунието на 8 декември ще активира вашата финансова ос и именно парите ще са от особено значение за вас през следващите две седмици.

Така усилията ви да намерите баланс между приходи и разходи ще станат по-интензивни в този момент и е възможно да предпочетете да се лишите от някои луксове, за да изплатите дълговете, които ви тежат.

Обещава обаче да увеличи доходите или да ви донесе нови професионални предложения, които ще увеличат заплатата ви.

На „личен фронт“ в този момент страстта ви към партньора ще е по-силна, а ако сте необвързани, можете да се поддадете на любовен импулс.

Стрелец

Скъпи Стрелец, на 8 декември пълнолунието се оформя във вашия полярен знак Близнаци, пренасочвайки интереса ви към връзките.

През следващите две седмици неочаквани събития ще предизвикат внезапни промени, които ще ускорят процеса на формализиране на връзката.

Възможна е неочаквана бременност или пътуване, при което ще разберете колко хармонична двойка сте с партньор, което ще ви подтикне да вземете решение.

Ако сте свободен Стрелец, пълнолунието ще ви води към нови запознанства, които скоро ще прераснат в сериозна връзка.

Благоприятни перспективи се очакват и в професионалните дейности. В тази област повишената ви креативност ще ви помогне да постигнете важно споразумение.

Козирог

Скъпи Козирози, пълнолунието на 8 декември е идеално за получаване на признанието, което търсите в професионалния си живот.

Вашите интензивни усилия, внимание към детайла и отдаденост ще бъдат забелязани, оценени и ще доведат до важни събития през следващите две седмици.

Независимо дали искате професионална промяна или подготвяте сцената за сътрудничество или работа в чужбина, сега е моментът да продължите напред в тази посока.

Водолей

Скъпи Водолеи, 8 декември ще бъде много положително пълнолуние за вашия знак в Близнаци.

Влиянието му ще се усети през следващите две седмици, което ще ви позволи да реализирате всичките си амбиции, както и да се насладите на любов и забавление.

В повечето случаи късметът ще играе важна роля и просто ще трябва да го оставите да ръководи стъпките ви. Независимо дали е в кариерата или в личния живот, всичко е възможно и ще ви изненада приятно.

Риба

Риби, пълнолунието на 8 декември ще ви насърчи да направите повече за вашето семейство и домашна среда през следващите две седмици.

В същото време обаче броят на професионалните задачи ще се увеличи, така че по-добре си направете план, който да следвате стриктно, за да не се изпълнява едното за сметка на другото.

Ако не организирате правилно работата си през тези две седмици, може да пропуснете важни кариерни и финансови възможности. Ето защо е необходимо правилно да разпределите времето си, за да получите двойна полза.