Пълнолуние НА ЖЕЛАНИЯТА на 8 декември! Какви дарове от съдбата е приготвила Луната? Не пропускайте шанса си: –


На 8 декември в 07:10 (UTC) ще има пълнолуние в знака Близнаци. Това астро събитие ще бъде много мощно и хармонично, тъй като Луната достигне своя максимален размер в знака на най-високата си сила. Време е да мечтаете и да чакате добри новини!

Как да прекараме правилно този ден? И какви дарове на съдбата да очакваме от Луната? Ще ни каже практикуващият ведически астролог Надежда Чернишева .

Това пълнолуние ще бъде идеално за отправяне на желания и планиране на бъдещето ви. Много хора се придържат към традицията да пишат такива списъци в навечерието на Нова година, но аз препоръчвам да преместите тази практика в деня на пълнолунието. Има само едно „но“ – всички мечти трябва да са материални, такива, които могат да се усетят.

В самия ден на пълнолуние се опитайте да прекарате колкото се може повече време сами, въпреки че луната е благосклонна, тя няма да ви спаси от емоционални изблици – хората около вас могат да бъдат нервни и напрегнати, а сънят им е накъсан и неспокоен. Трудно е да си спокоен, когато не спиш достатъчно, нали?

ОВЕН

На това пълнолуние Овните смело могат да мечтаят за нов дом – запишете на лист всичките си желания, които се отнасят до тази сфера. Искате апартамент или къща? Или може би преместването не е включено в плановете ви, но ремонтът е подходящ? Всички ваши фантазии за недвижими имоти трябва да се сбъднат.

Можете също така да помислите за увеличаване на семейния си доход. Разбира се, парите няма да паднат от небето, ще трябва да положите усилия за финансов растеж, но маршрутът, който сте планирали, ще бъде изпълнен така, както сте искали.

ТЕЛЕЦ

Телците са царете на това пълнолуние! Можете да си пожелавате всичко, добрата Луна ще ви помогне да сбъднете всички желаниея. Планетата дава най-много енергия за самореализация и развитие. Помислете, може би искате да актуализирате имиджа си или да подобрите уменията си в курсове?

Можете също така да мечтаете за кратко пътуване, а също и да се погрижите за здравето си. Преминете през основен преглед, за да сте сигурни, че всичко е наред. През следващите две седмици ще сте леки и ще бликате от нови интересни идеи.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците трябва да мечтаят за пътуване до далечни страни. Планирайте маршрут за себе си и направете списък с интересни градове. Може да помислите и за покупка на имот в чужбина, Луната ще ви помогне да осъществите желанието си.

През следващите две седмици се опитайте да не харчите пари напразно, празниците изискват много разходи, но запасите за черни дни трябва да останат непокътнати. Помислете за ръст на доходите, нови източници на доходи и неочаквани бонуси по време на работа. Всичко трябва да се сбъдне!

РАК

Ракът на това пълнолуние може да мечтае за голяма покупка. Може би отдавна сте искали да си купите кола? Или да надградите домакинските си уреди? Желайте, Луната ще ви помогне в изпълнението на тези желания.

Също така ви съветвам да включите в списъка с намерения срещи с полезни хора. Те ще ви помогнат да напреднете в кариерата и социалната реализация. Пълнолунието се случва във вашия дом на спестяванията – можете да помислите за попълване на банковата си сметка с приятна сума, никога няма да е излишно.

 

ЛЪВ

Лъвовете може да мечтаят за нов кръг в кариерата си, особено за работа в чуждестранна компания или сътрудничество с чуждестранни колеги. Запишете в списъка и страните, които искате да посетите – щедрата Луна ще ви помогне да изпълните тези желания.

Лъвовете особено трябва да бъдат сами на това пълнолуние, за да си поставят нови цели и да планират бъдещето. Може би това, към което сте се стремили преди, вече не е актуално и няма никакъв смисъл? Прегледайте вашите настройки.


ДЕВА

Девите по това пълнолуние могат да мечтаят за висок социален статус и късмет, който ги съпътства във всякакви начинания. Между другото, опитайте се да си купите билет за лотария в този ден, позицията на планетите подсказва възможността за печалба. Освен това можете да участвате в някакъв вид състезание, шансовете за победа са големи.

Пълнолунието ще донесе благоприятни събития на баща ви, а на вас – финансов бонус или пътуване. Явно новогодишните празници ще бъдат пълни с цветни впечатления и приятни емоции!

ВЕЗНИ

Везни, ако отдавна се каните да смените професията си, това е моментът за вас. Никога не е късно да промените живота си и ако душата ви иска да станете професионалист в нова област, не го отказвайте! Ситуацията на текущата ви работа през следващите две седмици няма да е от най-приятните, само ще ви накара да мислите за напускане.

Можете също така да си пожелаете да увеличите доходите на партньора си – звездите ще ви помогнат да го изпълните. Пълнолунието ще бъде време за разкриване на тайни, които засягат или вас, или съпруга ви.

СКОРПИОН

Скорпионите на това пълнолуние може да мечтаят за укрепване на връзката с половинката си и брак. Луната е в много благоприятна позиция за духовен брак. Неомъжените Скорпиони могат да започнат с малко и да имат идеалния партньор. Помислете внимателно какви качества са важни и необходими за вас в избрания за дългосрочен съюз.

Може да помислите и за работно партньорство, може би не е далеч важна сделка за вас, която ще ви издигне на ново социално ниво. Не пропускайте шанса!

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелец, на това пълнолуние може да мислите за страстна връзка, появата й сега е много вероятна! Също така запишете силен екип от колеги в списъка с желания, Луната в Близнаци допринася за появата на отговорен екип, където вие ще бъдете лидер.

През следващите две седмици може да срещнете трудности по житейския си път, важно е да запомните, че накрая ще бъдете победител. Затова не вирвайте носа си, каквото и да се случи! Добрата енергия на Луната ще ви помогне да преодолеете всички препятствия и да излезете сухи от водата.

КОЗИРОГ

Самотните Козирози по това пълнолуние могат да си поръчат брак по любов от Вселената. Луната ще ви благослови за този съюз. Щастието рядко чука на самата врата, така че излизайте по-често на многолюдни места, така че бъдещият съпруг да има възможност да ви срещне.

Тези Козирози, които вече са женени, могат да мечтаят за дете. Само не гадайте конкретния пол на бебето, оставете звездите сами да решат кой ще ви донесе щъркелът. През следващите две седмици се отдайте на творчество и хобита. Ако нямате, значи е време да си създадете такива!

ВОДОЛЕЙ

Водолеят в деня на пълнолунието може да мисли за преместване, независимо дали е нов апартамент на същото място, в друг град или дори държава, всичко трябва да се сбъдне. Ако промяната на местожителството не е включена във вашите планове, променете желанието си да ремонтирате къща или да закупите оборудване за нея.

Можете също така да поискате подобряване на вашето психично здраве. Тъй като мечтата трябва да е именно материална, то работата с психолог или психотерапевт е много подходяща.

РИБИ

Рибите на това пълнолуние могат да си пожелават желания, свързани с майчинството. Ако все още нямате деца, мечтайте за тях, но ако имате, тогава можете да поискате от Вселената материални облаги за тях.

Също така елементи, свързани с творчеството, могат да се появят в списъка с вашите намерения. Самите Риби са много надарени хора, така че можете да поръчате създаването на истински шедьовър от звездите! Наострете статива си, издухайте праха от клавишите си, вземете писалката си и бъдете креативни.