Хоросокоп за утре 8 декември-РИБИ Към хубава промяна, ВОДОЛЕЙ Успехи –


ОВЕН
Силен късмет
Този ден е свързан с препястваия, които трябва да преодолеете. Имате силни съюзници на своя страна, затова не се колебайте да използвайте докрай възможностите си.

По-благоприятна от изминалия ден, сряда апелира към повече сдържаност във връзка с доловен разговор на  хора,които ще ви коментират с негативни квалификации. Денят е особено благоприятен за делова активизация. Достигате до много добри финансови постижения.

ТЕЛЕЦ
Проявете сдържаност
Склонни сте да се поддавате на инерцията и все по-рядко да проявявате инициативност. Добрите възможности не отминават Телците, но преобладаващото мнозинство от знака е доста нервно, и почти всички са готови яростно, и с цената на всичко да защитават интересите си. За предпочитане е до демонстрирате по-голяма сдържаност. Така ще създадете условия за промяна.

БЛИЗНАЦИ
Насочете се към промени
Бъдете сдържани. Не забравяйте, че за човека може да се съди по това, което го кара да изпада в гняв. Първо изслушайте другия. Този ден е показателен с шанс за промяна. Онези представители на Близнаци, които са готови да извършат подобна крачка – ще поставят началото на успешен етап от развитието си. За момента е добре да изградите съюз с единомишленици, и в най-скоро време да започнете съвместна работа.

РАК
Делови пречки
Ще се потопите в рутинните си задължения, отговорности и текущи проекти. Усилията на Раците за реализация в деловите среди и бизнеса пред този ден може да останат безплодни поради пречки, изразяващи се под формата на тежки и лоши удари за материално предимство. Ако сте усърдни за реализацията си, не е изключено постигането на известен успех.

ЛЪВ
Плодотворни контакти
Днес ви предстои да се занимавате с много неща, но и с научаването на много добри новини. Сряда е особено благополучна за контакти, чрез които ще стабилизирате социалните и деловите си позиции. Ще се сблъскате с провокации от страна на човек в близкото обкръжение. Не влизайте в конфликт. Пред този ден е важно да сте настойчиви при осъществяването на целите си.

ДЕВА
Чудесни възможности
Бъдете прецизни в работата си за да не последват непредвидени проблеми. Сряда ви носи късмет и е много благоприятна за реализиране на материални и финансови цели. Денят подчертава, че не след дълго ще настъпят благоприятни промени, които са свързани с плановете за бъдещето в лично отношение. Успешни ще са контактите в обществените среди.


ВЕЗНИ
Успех
Можете да имате повече развлечения днес, стига да покажете желание и да вземете правилното решение. Денят предоставя много добри възможности за активни действия в сферите на вашите интереси и ще е плодотворен. Много ярко изпъкват успешните контакти, които за част от зодията би трябвало да се определят като преговори или разговори за достигане да споразумение от делово естество.

СКОРПИОН
Чудесни възможности
Случващото се днес може да ви отегчи с предсказуемостта си и да не постигне очаквания ефект. Благоприятен ден, през който Скорпионите много ще сгрешат ако не подходят правилно към осъществяването на целите си. Поддържайте хармонични взаимоотношения, не се впускайте в критики и не възбуждайте кавги. Това изпълните ли, ще е достатъчно, за да се реализирате.

СТРЕЛЕЦ
Проблеми
Насочете енергията си в полезни занимания, даващи изява на силните ви страни. Денят не е особено благоприятен, защото ще възникнат проблеми, които ще разгневят мнозина от зодията, но събитието е епизодично. В реализацията на целите, към които сте се устремили не бива да се съмнявате, независимо от възможностите на противниците. Успехът е възможен.

КОЗИРОГ
Проявете активност
Нужни са компромиси, ако искате делата ви да се развиват добре. Устремили сте се в конкретна посока, и ако държите да се реализирате там, ще трябва да загърбите изкушенията. За да проработи късметът ви в реализацията на деловите цели, трябва да сте достатъчно активни в осъществяването им. В противен случай ще последват неблагополучия, които от своя страна ще бъдат свързани с конфликт, а последният ще предизвика допълнителни неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Успехи
Ще разпределите времето и вниманието си върху повече задачи днес, но обвързаността ви с конкретни хора и събития е важна за вас. За всички представители на Водолей сряда е доста благоприятна. Определението засяга контактите – делови или от лично естество, и осъществяване на ангажименти в обществените среди. Успехи ще завоюват и делово ангажираните, но тук обстоятелствата предизвикват напрежение.

РИБИ
Към хубава промяна
Прекарайте деня си извън района, в който живеете. В компания на приятели и близки хора ще се заредите позитивно и ще се повеселите. Много благоприятен ден, през който Рибите ще разполагат с чудесна възможност за сериозна крачка напред относно стабилизацията си в лично или делово отношение. Този процес ще начене развитието си днес, а същинските резултати ще настъпят през първото десетдневие на януари.