Хороскоп за утре 7 декември-ЛЪВ Добър шанс, ДЕВА Добра реализация –


ОВЕН
Трудности и пречки
Мобилизирайте силите си за изпълнение на поставените цели днес. По принцип като цяло вторник е носител на добри възможности за реализация на целите, но малцина ще са тези, които ще имат шанса да се възползват от тях.

В повечето случаи се явява личност, която силно ще ви пречи и ще работи против укрепването ви до началото на месец януари.

ТЕЛЕЦ
Силно напрегнати
Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на близките ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Представителите на Телец ще постигнат успех по целите си, но в повечето от случаите до такъв ще се достигне доста трудно и чрез недостойни средства. Всички родени в зодията улавят вярно и точно предразположенията на околните към персоната си,  което им предоставя добро предимство.

БЛИЗНАЦИ
Нервен ден
Желанието ви за работа днес е повишено, стремите се да покажете по най-добрия начин на какво сте способни. Поведението на Близнаците ще предостави шанс за осъществяване на някои от целите им, но поради високата нервност и силното раздразнение на мнозинството от родените в знака е съмнително, че ще успеете да се възползвате от въпросния шанс. Денят вторник ща бъде напрегнат и неудобен.

РАК
Не се подавайте на провокации
Ще се отдадете на размисли, които няма да нарушат душевното ви равновесие. Вторник е носител на много добри показатели за успех. Ако успешно владеете емоционалната си мощ и не се поддавате на провокации, вероятността да осъществите намеренията си в пълнота е значителна. В противен случай ще последват единоборства, изпълнени със злост и коварни действия.

ЛЪВ
Добър шанс
Мнозина забелязват работата ви. Високо сте оценени от влиятелни хора, и е възможно да ви включат в перспективен проект. Лъвовете разполагат с достатъчно дадености за да преодолеят вредните влияния от обкръжението, насочени срещу тях и да осъществят деловите и личните си цели по съответния начин и в желания мащаб. Много важно е да не възникне напрежение с някой от шефовете ви. Ще ви попречи!

ДЕВА
Добра реализация
Ще търсите приятни и отморяващи ви занимания. За бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от вашето коректно поведение и излъчване. Девите ще постигнат удовлетворителни резултати по всички делови и лични ангажименти, изпълнението на които предварително са планирали и старателно са подготвили. Днес ще решите важен личен или делови въпрос. Някои ще осъществят много успешно делово пътуване в чужбина.


ВЕЗНИ
Пречки
Очаква ви интересен и наситен с емоции ден. С каквото и да решите да се замете бъдете сигурни че ще прекарате приятно. Лошото събитие за  деня е, че високостояща административна личност ще спре осъществяването на цел, по която всички предварителни изисквания са завършени. Ще постигнете целите и стремежите си след известно забавяне. Контактите ви днес ще преминат в условията  на конфликти.

СКОРПИОН
Сблъсък с трудности
Овладейте страстите и желанията си, защото неведоми сили ще засилят влечението ви към алкохола, бунтарството и по-дръзки прояви. Вторник е характерен с шанс за реализиране на лични цели. Подчертава че ще постигнете успех, ако преследвате цели, имащи стратегическо значение за вас. При  осъществяването на задачи от всекидневно естество ще възникнат проблеми. Човек от приятелските среди проваля успеха ви.

СТРЕЛЕЦ
Сполучлив ден
На работното място ви очакват изненади. Промяната в организацията ще благоприятства добрите ви намерения и скоро ще се поздравите с успех. Вторник може да се определи  като ден със стабилно развитие за повечето от представителите на Стрелец, защото предварително са планирали детайлно реализацията на целите си. Емоционалността ви е засилена и мнозина демонстрират ярко нетърпението си. Хубаво е да се владеете!

КОЗИРОГ
Владейте нервите
Разговорите, които ви предстоят ще са от значение за утвърждаването ви на работното място. Успешен, но силно нервен ден, през който Козирозите следва да контролират емоционалността си и да не допускат да ги завладее гняв, защото последният със сигурност ще предизвика допълнителни неприятности. В социалните среди ще проведете важни делови контакти.

ВОДОЛЕЙ
Добри постижения
Заинтересовани сте по-скоро да приключите започнат проект и ще посветите времето си на него. Вашият успех през този ден е извън съмнение, но звездните позиции сега говорят не само за днес, а засягат период от четири седмици през който следва да сте по-внимателни, защото може да се окажете притиснати от външни проблеми, а мнозина и от неочаквани здравословни неприятности.

РИБИ
Проблем с честността
Влагате усилия в стремежа си да приключите навреме търговска сделка. Не щадите нито себе си, нито другите. Много от Рибите имат известни притеснения за честността на хората, с които имат делови взаимоотношения и не грешат. Действайте по-предпазливо, защото е видимо, че честността от време навреме ще липсва. Днес е много важно да се пазите от лъжи, но и вие да не си служите с тях.