6 зодии с късмет във всичко през ДЕКЕМВРИ 2022


СКОРПИОН

Това е вашият месец, Скорпион и ви кара да се чувствате спокойни за всичко, което ви предстои. Съвсем скоро ще дойде празничния сезон и вече можете да се съсредоточите върху това, което предстои през декември. Това, което прави този месец толкова страхотен за вас, е, че няма препятствия по пътя ви и доколкото можете да прецените, бъдещето изглежда светло.

СТРЕЛЕЦ

Защото да видиш означава да повярваш, този месец и ще видиш много позитивизъм. Може би това е блясъкът, който получавате около рождения си ден, или транзитите просто са подредени във ваша полза; ще преживеете периода в любов и надежда. Наскоро сте решили да видите Вселената като това чудно нещо, което е заговорничило, за да ви помогне и този вид мислене изглежда работи за вас. Вие вярвате, че всичко съществува, за да направи живота ви по-добър и това отношение е вашата награда.

КОЗИРОГ

През този месец ще вземете категорично решение как да приемете края на годината. Можете да тръгнете по всякакъв начин, но вместо да се поддадете на негативното мислене, ще положите усилия да видите света и края на годината като положителни и обещаващи. Дори да нямате вдъхновение за това, но ще настоявате. Ти няма да потънеш с кораба, Козирог. Искате да сте щастливи и тази година ви научи, че ако го искате, от вас зависи да го направите. Такъв ще е и този месец.

ЛЪВ

Луната във Водолей ще ви даде шанс да се съсредоточите върху някои от романтичните теми, които се появиха наскоро в живота ви. Всичко това е да ви предизвика да подхождате към нещата с по-голяма надежда за това, което искате да изградите. Никога не е твърде късно да имате връзката, за която мечтаете, но също така трябва да сте на мястото, за да подготвите нещата за промяна, така че тя да стане възможна. Подравняването на Луната и толкова много планети през този месец ще ви позволи да се почувствате смели, когато става въпрос за любов. Да бъдеш смел да се изложиш там, да практикуваш уязвимостта и да рискуваш в името на сърцето си.

 

ВОДОЛЕЙ

Този месец е подарък, защото напомня за всичко, на което сте способни. Без значение какво се е случило или как нещата вече са се променили, вие го имате в себе си, за да направите значителна разлика в това как нещата продължават да напредват. Това е разликата между това да се оставиш на течението и да го насочиш там, където искаш потокът да отиде.

РИБИ

Разчитайте на доверието, което имате в себе си, и на начина, по който Луната във Водолей ви вдъхновява да прегърнете собствената си способност да правите нещата по различен начин. Подобно на този непокорен въздушен знак, вие също имате вътрешен компас, който винаги ви позволява да търсите това, което е предназначено за вас. Нямате нищо против да поемете по своя път или да бъдете първият, който се потопи напред в нова територия. И именно тази енергия ще ви позволи наистина да почувствате, че можете да победите всичко трудно през декември.