Това момиче нямаше пари за рокля за бала и си уши сама за 5 часа и направи истински фурор. Вижте я (снимка)


Шами Оушън е 17-годишна моделка и дизайнерка, готова да разтърси модния подиум, но преди това тя трябваше да отиде на своя абитуриентски бал. До последната минута момичето не е знаело, дали ще отиде или не.

А когато все пак се решила да присъства, до събитието оставал само един ден.

Това означавало, че тя спешно трябвало да се сдобие с подходящата рокля.17-годишната Шами е особена личност. „Въобще си нямах и представа как ще изглежда моята рокля. Притеснявах се, че няма да я завърша навреме“, разказва момичето.

На първо място Шами купила виолетов тюл за 15 долара и добавила към него малко шик. След това тя започнала да формира бъдещата рокля. „Без да знам какво точно върша, започнах да закачам това, което имах под ръка“, спомня си тя.


В крайна сметка момичето се спряло на следната концепция. Тя продължила работата си върху роклята дори и в самия ден на бала. За капак, в деня на бала се счупила и шевната ѝ машина.

Но момичето без да мисли продължило шиете на ръка. „Мисля, че ми отне около 5 часа, защото в един прекрасен момент шевната ми машина се счупи и започнах да шия на ръка“, пише тя. Но, както се вижда, струвало си е. Шами успява да създаде уникална рокля. „Тя е наистина красива и се отличаваше от другите. Момичето ми винаги се стреми да е уникално“, разказва на свой ред майка ѝ.