Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, във вторник ще имате ангажименти от финансов или имуществен характер –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате ангажименти от финансов или имуществен характер. Днес ще бъде важно да умеете да правите компромиси в отношенията си с други хора. В понеделник не прибързвайте, а добре обмисляйте думи и действия. Любовните ви отношения ще изискат един откровен разговор. Днес ще бъде важно да се избягват всякакви прояви на хитрости, задкулисни действия и лицемерие. За родените под знака на Овен, денят носи добро развитие на финансови дела, получаване на пари или неочаквана печалба. За родените под знака на Лъв, понеделник ще спомогне за реализация на планове и задачи, които сте планирали през уикенда. За родените под знака на Стрелец, това ще бъде начало на нов градивен период, в който шансовете ще ви бъдат изпратени Свише!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник може да останете разочаровани от резултатите, които ще постигнете при една среща или разговор. Възможно е да очаквате хора, които ще дойдат при вас с определена цел. Днес ще възникне напрежение в семейството ви свързано с пари или с някакъв документ. Някои от вас ще преживеят неприятна новина или събитие свързано с роднина, приятел или съсед. Наситен откъм събития ден, в който ще бъде важно да запазите спокойствие и сила на Духа. Родените под знака на Телец, ще имат някакво просветление, вдъхновение, неочаквано добра идея, която тепърва ще донесе някаква полза или успех в живота. За родените под знака на Дева, денят ще се запомни с важен разговор, решение или събитие свързано с жена. Ще имате емоции около дете или по-млад от вас човек. За родените под знака на Козирог, понеделник носи много работа и много задачи, с кратко време за изпълнение. В семейството ви ще възникне неочакван ангажимент или ситуация.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще трябва да настроите плановете и действията си към усъвършенстване на ваши лични качества и умения. Пред вас е седмица, в която трябва да се фокусирате върху вътрешното си израстване. Новините днес в повечето случаи ще бъдат свързани с по-млади хора, с бременност или с раждане на дете и др. Ако решите да се завърнете днес към минали преживявания или към хора от миналото ви, това ще ви донесе не само носталгия, но и тъга, болка, чувство на необратима загуба и др. За родените под знака на Близнаци, денят носи напрежение в личните отношения, където лесно може да възникне конфликт. Трудно ще бъде на родените под знака на Везни да приемат една неприятна новина, свързана с човек, когото познават. За родените под знака на Водолей, домашните задачи няма да намалеят, но пък финансово ще се чувствате по-спокойни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес е добре да насочите вниманието си върху най-важните за вас неща. Конфликтите и споровете днес ще са безсмислени, плод на емоции, върху които сте загубили контрол. Последствията обаче могат да се окажат доста неприятни. Още от началото на седмицата започнете да планирате и контролирате добре бюджета си. Денят носи интересни и полезни за вас новини от други градове и села. За родените под знака на Рак, понеделник не носи някакви забележими събития. Фокусирането ви върху ваши възникнали вече ангажименти и задачи ще бъде най-доброто за вас през този ден. Родените под знака на Скорпион, ще търсят разумно и практично разрешение на неприятности, които не са сложни, но са деликатни и изискват компромиси. За родените под знака на Риби, денят ще благоприятства повече интелектуална работа, размишления и планиране на бъдещи дейности.