Венера в Скорпион до 15 ноември – настъпват странни дни! Ето с какви непредвидени пречки се сблъсква всяка зодия


Астролозите отбелязват, че Венера , планетата на любовта и романтиката, е започнала своя транзит в Скорпион на 23 октомври и ще остане там до 15 ноември. Разберете как ще се отрази този астрологичен феномен на вашата зодия:

Овен

Ще бъдете сред най-щастливите хора в края на октомври и през първата половина на ноември, защото Венера в Скорпион няма да ви повлияе особено. Спонтанните промени в настроението вероятно ще се случват по-често, но това е най-многото, което може да ви се случи. Важно е да продължите да вървите към мечтата си, стига да имате енергия.

Телец

От 23 октомври до 15 ноември ви очаква период, изпълнен с предизвикателства. Тъй като Венера е един от основните ви защитници, нейният транзит в Скорпион ще ви донесе нови уроци. Освен това ви очакват трудни моменти, особено по отношение на вземането на решения и решаването на определени проблеми.

Близнаци

През този период ще трябва да приоритизирате нещата, които са наистина важни за вас. Това ще бъде най-важното, защото не трябва да губите времето и енергията си. Освен това този период ще бъде доста странен и непредвидим за вас. Внимавайте какви стъпки предприемате.

Рак

Негативното влияние на Венера върху вас ще бъде доста осезаемо. Астролозите вярват, че планетата може да предизвика у вас страхове и несигурност, което ще се отрази изключително негативно върху продуктивността и опитите ви да подобрите живота си.

Лъв

Очаква ви труден момент в любовната сфера, особено в първите две седмици от престоя на Венера в Скорпион. Много от вас ще загубят всякакво желание и способност за компромис. Опитайте се обаче да избягвате споровете.


Дева

През този период ще трябва да се справите със силно желание да отлагате. Не забравяйте обаче, че всичко ще бъде наред, стига да се придържате към графика и да не се отклонявате от ежедневието. Също така е важно да не губите време в ненужни дейности и да отделяте време за почивка.

Везни

Ще се сблъскате с трудности в почти всички области на живота, защото ще бъдете по-малко мотивирани. В допълнение, повишената умора ще допринесе за стагнация на бизнеса. Астролозите препоръчват да не пренебрегвате почивката.

Скорпион

Не трябва да отлагате важни неща за по-късно. Може погрешно да мислите, че сега не е най-доброто време за решаване на проблема, но не е така. Ако не разрешите много проблеми сега, ще бъде още по-трудно по-късно. За да улесните работата си, е важно да направите добър план.

Стрелец

По-добре е временно да отложите пътуванията на дълги разстояния, защото те изискват много енергия и издръжливост. Освен това астролозите препоръчват да правите по-прости неща и да не излизате от зоната си на комфорт. Също така е важно да запомните, че понякога съдбата не е въпрос на случайност, а резултат от избор.

Козирог

Ще имате известни затруднения в резултат на негативното влияние на Венера в Скорпион. Астролозите съветват да внимавате да не изразходвате много енергия на работа и да намирате време за почивка. Освен това останете с хора, които ви обичат и уважават..

Водолей

Астролозите съветват да внимавате за токсични хора около вас. Общуването с такива хора може сериозно да развали настроението ви и да доведе до рязък спад на силата и мотивацията. Опитайте се да ги избягвате винаги, когато можете.

Риби

Венера в Скорпион ще повлияе негативно на вашата силна интуиция и добро настроение. Освен това астролозите ви съветват да бъдете търпеливи, тъй като много от вашите приятели и роднини ще сметнат за свой дълг да ви дадат добър съвет. Може да е неудобно, но слушайте другите. Може да научите нещо ново и полезно.