Ноември ще промени съдбите на ШЕСТ зодии – започва нов живот за тях! –


За шест зодии ноември ще донесе така необходимата промяна в съдбата, която най-сетне ще обърне нещата в тяхна полза и ще ги извади от застоя, в който се намират напоследък. Новият месец наближава и буквално ще преобърне кармата на въпросните знаци на зодиака.

Някой ще намери любовта си, друг ще има шанс да спечели много пари, а трети ще бъде предопределен да има успех, добро заплащане, спокойствие. Ще започнат  промени в съдбата  им към по-добро, ще се появи спокойствие, увереност, стабилност във всички сфери на живота.

Ето кои зодии ще имат промяна в съдбата :

Овен 21 март – 20 април

Ноември  е доста натоварен месец.Вероятно сега ще можете да печелите толкова пари, колкото преди. Звездите не ви съветват да слагате точно сега спечеленото настрани – вземете всичко, за което мечтаете и отдавна желаете. Добра идея е да инвестирате в имиджа и здравето си.

Дева 23.08 – 23.09

Доста труден период за вас. Трябва обаче да се премине уверено и с високо вдигната глава. Това е период на болезнена промяна, прераждане.Оставете всичко, което ви пречи да бъдете щастливи, вземете със себе си само опита и започнете всичко наново.

Много скоро ще започне нов, по-успешен период от живота ви, изпълнен с радост, късмет и просперитет. Звездите съветват – хванете всеки шанс, който Съдбата и Звездите ви предоставят.


Скорпион 24.10 – 21.11

Невероятно време за вас. В много отношения ще намерите мир, ред и стабилност. И все пак не трябва да разчитате само на звездите, вероятно е време да премахнете от живота си всичко, което ви пречи да продължите напред – неефективна работа, дейности, задължения , вече неуместни дела и грижи, може би приятели и роднини, комуникация с които отдавна е изчерпана. Подредете нещата в живота си, в противен случай неприятностите и проблемите ще се върнат при вас много скоро и благоприятният за вас период ще приключи без резултат.

Не се страхувайте да вземете драстични мерки, всичко, което е ваше, ще остане при вас.

Стрелец 22.11 – 21.12

Очаква ви късмет – във всеки бизнес, начинание, във всякакви области на живота и промяна в съдбата. Важно е да се справите със себе си, да завършите моралните преживявания и духовните търсения. Още в началото на ноември ще отворите нова страница в живота си – изпълнена с много късмет, щастие и късмет. Бъдете открити и искрени и никога не променяйте себе си – само найсилните ви страни ще ви помогнат да разрешите всички възможни трудности и проблеми по пътя си.

Козирог 22.12 – 20.01

Много стабилно и успешно време за Козирозите. Толкова здраво сте стъпили на земята, че е време да се справите с всичко, което ви тревожи и притеснява, със стари проблеми и нерешени задачи. Действайте бавно, но уверено. И се опитайте малко да излезете от зоната на комфорт и стабилност – вероятно именно там Съдбата ви дава отлични шансове за промяна в съдбата. Предприемете действие!

Риби 19.02 – 20.03

Предстои ви много ползотворен и премерен период изпълнен с промяна в съдбата. Основното правило е да не бързате, имате достатъчно време да се отпуснете, да се отърсите от стари проблеми, да намерите отговори на всички въпроси, които ги чакат от доста дълго време. В бизнеса и важните дела правете планове – те ще ви помогнат да не се заблудите и да загубите основната посока. Успехът ще дойде при вас.